Schutting Beek en Donk

Op zoek naar een hout beton schutting Beek en Donk? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het neerzetten van schuttingen Beek en Donk. Het monteren van een een schutting Beek en Donk kan doorgaans binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Beek en Donk

Wij zetten al ruim 18 jaar schutting Beek en Donk, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouw bedrijven. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke tuin meestal ongelijk zijn. We zetten uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Ondanks de mindere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. Consumenten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. De basis van deze soort schuttingen Beek en Donk bestaat uit betonpalen in plaats van hout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Beek en Donk.

Tuin schermen Beek en Donk

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Beek en Donk

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Beek en Donk uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de beton platen, zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Nobifix hout en u heeft een luxe schutting Beek en Donk die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting kopen Beek en Donk.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw huis Beek en Donk is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op in Google en u treft al snel een tuinschutting Beek en Donk die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van onze klanten gedaan. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze website? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie adres Beek en Donk? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt! Schutting kopen Beek en Donk. Het was nog nooit zo makkelijk! De volgende moderne schuttingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Beek en Donk.

Schutting soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Schuttingen Beek en Donk van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Beek en Donk

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Beek en Donk niet omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. De meeste beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om twee andere motieven per betonplaat te bestellen.

Poort Beek en Donk

Wij kunnen uiteraard ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kunt een keuze maken uit verschillende modellen tuinpoorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten tuindeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 210cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hilversum
schutting Woerden
schutting Sint Maartensdijk
schutting Zierikzee
schutting Haaksbergen
schutting Leersum
schutting Lisserbroek
schutting Steenbergen
schutting Berlicum
schutting Winschoten
schutting Lekkerkerk
schutting Oosterwolde