Schutting Beek-en-Donk

Rond aan het kijken voor een luxe erfafscheiding in Beek-en-Donk? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe erfafscheiding. We kunnen meestal binnen 15 dagen een nieuwe erfafscheiding zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf plaatsen al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogte die in elke tuin doorgaans verschillend zijn. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en ervaring van de monteurs.

Hout beton Schutting Beek-en-Donk

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding gewild, hedendaags kiezen steeds minder mensen voor dit type schutting. Consumenten kiezen meer voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De fundering van deze soort erfafscheidingen bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een betonnen paal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Door de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Wij kunnen vier verschillende hout soorten leveren, elke houtsoort heeft andere kenmerken.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Naast de standaard hout beton erfafscheiding kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Bangkirai tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Beek-en-Donk.

Een schutting plaatsen in Beek-en-Donk hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Beek-en-Donk is tegenwoordig erg simpel. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin in Beek-en-Donk. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van onze klanten gedaan. We kunnen begrijpen dat een erfafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze site? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Of verzoek ons om een adres bij u in Beek-en-Donk.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt. Schutting kopen Beek-en-Donk. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Deze navolgende moderne schuttingen kunnen we uit voorraad leveren bij u in Beek-en-Donk.

Erfafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Erfafscheidingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Romeins motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Beek-en-Donk

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet wel wat een betonschutting is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding beschikken de betonpalen over een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort

Een poort is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuinpoorten.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Extra brede tuindeur waar men met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Gramsbergen
schutting Rozenburg
schutting Appelscha
schutting Harkstede
schutting De Lutte
schutting Den Bosch
schutting Maastricht
schutting Hazerswoude-Dorp
schutting Elspeet
schutting Zundert
schutting Ouderkerk aan de Amstel
schutting Uithuizermeeden