Schutting Rijswijk

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Rijswijk? Prins schuttingen kan uw schutting Rijswijk leveren of zetten de nieuwe schutting Rijswijk vakbekwaam en snel voor u. Het plaatsen van een een schutting Rijswijk kan meestal binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Rijswijk

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niks anders doen dan schuttingen bouwen, kunnen de schuttingen Rijswijk foutloos monteren. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin dikwijls ongelijk zijn. Wij bouwen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. Particulieren kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de beton schutting. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de palen nooit van hout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Rijswijk.

Tuin schermen Rijswijk

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Rijswijk

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor de luxe schutting. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Rijswijk.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Rijswijk is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlug een tuinschutting Rijswijk die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van de klanten gedaan. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding kopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra info. Op zoek naar een referentie adres Rijswijk? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt. Tuinafscheiding kopen Rijswijk. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die we leveren Rijswijk. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schuttingen Rijswijk.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Rijswijk

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor beton schutting Rijswijk. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. De meeste beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om twee verschillende motieven per betonplaat te bestellen!

Poort Rijswijk

Een poortdeur is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuinpoorten.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Kwintsheul
schutting Naaldwijk
schutting Albergen
schutting Wijlre
schutting Egmond-Binnen
schutting Breukelen
schutting Heerhugowaard
schutting Pannerden
schutting Willemstad
schutting Vledder
schutting Hengelo
schutting Bolsward