Schutting Rijswijk

Rond aan het kijken voor een beton schutting in Rijswijk? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van uw schutting. Het zetten van een erfafscheiding bij u in Rijswijk kan normaliter binnen 2 weken worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen bent u zeker van een goed resultaat met uitstekende garanties. Iedere achtertuin is anders, een juist inzicht is daarom voornaam bij het zetten van een schutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en ervaring van onze monteurs.

Hout beton Schutting Rijswijk

De houten erfafscheiding gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de beton schutting. Het grote pluspunt van deze erfafscheiding is dat de palen nooit van hout zijn maar van beton. Een beton paal gaat hedendaags 45 jaar mee en is hier door buitengewoon bestemd voor schuttingen. De keep die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Bangkirai hout 20, 22 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Rijswijk.

Via internet een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Rijswijk is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlot een schutting die bij u past. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van onze erfafscheiding afbeeldingen op onze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer info. Of vraag ons om een adres bij u in Rijswijk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Deze onderstaande fraaie erfafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen bij u in Rijswijk.

Erfafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Betonnen erfafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Beton schutting Rijswijk

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor bouwmaterialen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk.

Poortdeur

Een tuindeur is meestal onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare straat grenst.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai poorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar u met de wagen of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Bladel
schutting Uithuizen
schutting De Zilk
schutting Oudewater
schutting Weerselo
schutting Breezand
schutting Franeker
schutting Dorst
schutting Almere
schutting Middenbeemster
schutting Nederweert
schutting Zelhem