Schutting Wommersom

Op zoek naar een beton schutting Wommersom? Wij kunnen uw schuttingen Wommersom bezorgen of installeren de nieuwe schuttingen Wommersom deskundig en snel voor u. We kunnen normaliter binnen 10 dagen de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wommersom

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niets anders doen dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schutting Wommersom correct monteren. Elke tuin is verschillend, een precies inzicht is daardoor belangrijk bij het zetten van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. We zetten uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. De beton schutting is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de particulieren. De schuttingpalen van dit type schutting Wommersom zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm constant los blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Wommersom.

Tuin schermen Wommersom

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Wommersom

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe schutting Wommersom uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We monteren een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Wommersom.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Wommersom is hedendaags erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u vind al gauw een tuinschutting Wommersom die bij u past. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het zien van onze schutting afbeeldingen op onze internetpagina? U bent van harte welkom in onze riante showtuin liggend in Helmond. Wellicht hebben we Wommersom voorheen een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende modellen schuttingen of schutting Wommersom zetten:

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting van hout.

Hout beton schutting Wommersom.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Wommersom

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Wommersom nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Steen motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Wommersom

Een tuindeur is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare weg ligt.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten tuinpoort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Extra brede poort waar u met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Maurik
schutting Winterswijk
schutting Horn
schutting Delfzijl
schutting Scharwoude
schutting Wijk bij Duurstede
schutting Wanssum
schutting Klaaswaal
schutting Laren
schutting Biddinghuizen
schutting Sprundel
schutting Beemster