Schutting Wommersom

Op zoek naar een moderne schutting Wommersom? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe tuinschutting Wommersom. We kunnen meestal binnen 2 weken de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wommersom

Ons bedrijf bouwen al ruim 18 jaar schutting Wommersom, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. Iedere tuin is anders, een precies inzicht is daarom belangrijk bij het monteren van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Wommersom gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Consumenten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. De basis van deze soort tuinafscheidingen Wommersom bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Wij kunnen 4 gevariëerde houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schutting Wommersom.

Tuinschermen Wommersom

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Wommersom

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Nobifix hout en men heeft een luxe tuinschutting Wommersom die lang mee gaat. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Wommersom.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Wommersom is nu erg makkelijk. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste schutting Wommersom zal aantreffen voor uw woning in Wommersom. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van de klanten gedaan. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Of verzoek ons om een tuin Wommersom.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt. Schutting kopen Wommersom. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! De onderstaande fraaie schuttingen kunnen we uit voorraad leveren Wommersom.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Tuinschutting Wommersom van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout met Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Wommersom

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Wommersom nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Wommersom heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Wommersom

Een poort is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuindeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten poort op een metalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede tuindeur waar u met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Deurne
schutting Borculo
schutting Haelen
schutting Dodewaard
schutting Eerbeek
schutting Rilland
schutting Schoonebeek
schutting Elspeet
schutting Hoven
schutting Stiens
schutting Oostburg
schutting Annen