Schutting Sint-Ulriks-Kapelle

Op zoek naar een hout beton schutting Sint-Ulriks-Kapelle? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton schutting Sint-Ulriks-Kapelle. Het bouwen van een een schutting Sint-Ulriks-Kapelle kan gewoonlijk binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sint-Ulriks-Kapelle

Ons bedrijf bouwen al ruim 18 jaar schutting Sint-Ulriks-Kapelle, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouwbedrijven. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke tuin meestal anders zijn. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en routine van de schuttingbouwers.

De houten schutting Sint-Ulriks-Kapelle vervaardigd van hout word hedendaags steeds minder gewild, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton schutting. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Sint-Ulriks-Kapelle zijn niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Door de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Sint-Ulriks-Kapelle.

Tuin schermen Sint-Ulriks-Kapelle

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Sint-Ulriks-Kapelle

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Schutting kopen Sint-Ulriks-Kapelle.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Sint-Ulriks-Kapelle is nu erg makkelijk. Zoek het op met Google en u vind al snel een tuinschutting Sint-Ulriks-Kapelle die bij u past. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Of vraag ons om een adres Sint-Ulriks-Kapelle.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt! Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende type schuttingen of tuinafscheiding Sint-Ulriks-Kapelle bouwen:

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Sint-Ulriks-Kapelle gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Elbe motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Sint-Ulriks-Kapelle

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor betonschuttingen Sint-Ulriks-Kapelle. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in geschoven worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk moderner met verscheidene tinten en motieven. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Bijna alle beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om 2 andere motieven per betonplaat te leveren.

Tuindeur Sint-Ulriks-Kapelle

Een poort is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare weg grenst.
U kunt een keuze maken uit meerdere modellen poorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten tuinpoort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Extra brede tuindeur waar u met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oud Gastel
schutting Bruinisse
schutting Dorst
schutting Horst
schutting Ulrum
schutting Oldenzaal
schutting Franeker
schutting Giessen
schutting Dordrecht
schutting Losser
schutting Haarlem
schutting Moordrecht