Schutting Ginderbuiten

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Ginderbuiten? Wij kunnen uw schutting Ginderbuiten op locatie brengen of plaatsen uw nieuwe schuttingen Ginderbuiten deskundig en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na akkoord van de offerte en het monteren van de schutting is circa 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ginderbuiten

Onze geroutineerde bouwers die niks anders verrichten dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schutting Ginderbuiten correct plaatsen. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en ervaring van onze monteurs.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. Klanten kiezen meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton schutting. Het grote voordeel van deze schutting is dat de schuttingpalen nooit van hout zijn maar van beton. Een beton paal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is daardoor hoogst bestemd voor tuinafscheidingen Ginderbuiten. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de bodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Ginderbuiten.

Tuin schermen Ginderbuiten

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Ginderbuiten

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We monteren een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Graniet motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Ginderbuiten.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Ginderbuiten is nu erg gemakkelijk. Zoek het op met Google en u treft al vlot een tuinschutting Ginderbuiten die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 85% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Misschien hebben we Ginderbuiten eerder een tuinafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Deze onderstaande fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Ginderbuiten.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Ginderbuiten.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout en luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Ginderbuiten

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor betonschuttingen Ginderbuiten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Ginderbuiten heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Ginderbuiten

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende tuinpoorten.

Een houten poort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 2,5 meter breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zierikzee
schutting Broek in Waterland
schutting Heeten
schutting Werkendam
schutting Joure
schutting Damwoude
schutting Breskens
schutting Elburg
schutting Grootebroek
schutting Bolsward
schutting Oudewater
schutting Muiderberg