Schutting De-Wijk

Op internet aan het kijken voor een nieuwe schutting in De-Wijk? Wij kunnen uw schutting op locatie brengen of plaatsen uw nieuwe schutting vakbekwaam en vlot voor u. Het zetten van een schutting bij u in De-Wijk kan normaliter binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren bouwers die niets anders uitvoeren dan schuttingen zetten kunnen de houten schutting correct monteren. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We plaatsen uw erfafscheiding zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Schutting De-Wijk

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten erfafscheiding nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. Particulieren kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton erfafscheiding. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de palen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is hier door uiterst bestemd voor erfafscheidingen. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de grond.

Bij ons kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Bangkirai tuin scherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe erfafscheiding die lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen De-Wijk.

Via het net een erfafscheiding kopen voor uw tuin in De-Wijk is hedendaags erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het net vlot en veilig een juiste erfafscheiding zal vinden bij u in De-Wijk. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog verzoeken of wilt u de erfafscheiding in het echt zien? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Of verzoek ons om een referentie tuin bij u in De-Wijk.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? De volgende moderne schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen bij u in De-Wijk.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe erfafscheiding van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting De-Wijk

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting niet omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe erfafscheiding past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de onderstaande tuindeuren.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede poortdeur waar men met de auto of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Breezand
schutting Alphen aan den Rijn
schutting Culemborg
schutting Oosterwolde
schutting Sleen
schutting Zegge
schutting Wapenveld
schutting Lemmer
schutting Oldebroek
schutting Dordrecht
schutting Dokkum
schutting Giessen