Schutting De Wijk

Rond aan het kijken voor een luxe schutting De Wijk? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe tuinschutting De Wijk. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de offerte en het plaatsen van de schutting is ca. 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting De Wijk

Wij bouwen al ruim 18 jaar schutting De Wijk, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouwbedrijven. Iedere tuin is afwijkend, een goed inzicht is daardoor essentieel bij het installeren van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en routine van de bouwers.

De houten schuttingen De Wijk gemaakt van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. De fundering van deze soort tuinafscheidingen De Wijk bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen De Wijk.

Tuinschermen De Wijk

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen De Wijk

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting De Wijk uit onze collectie. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting De Wijk: Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting De Wijk die jaren lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen De Wijk.

Een schutting kopen De Wijk hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin De Wijk is tegenwoordig erg handig. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin De Wijk. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Misschien hebben wij De Wijk eerder een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige medewerkers! Hier vind u alle schuttingen die wij leveren De Wijk. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Hout beton tuinafscheidingen De Wijk gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting De Wijk

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting De Wijk is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met verschillende tinten en motieven. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur De Wijk

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kunt kiezen uit diverse type tuindeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van bijvoorbeeld 240cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zaltbommel
schutting Alverna
schutting Makkum
schutting Medemblik
schutting Velserbroek
schutting Alphen aan den Rijn
schutting Bemmel
schutting Neede
schutting Wehl
schutting Lisse
schutting Oudenbosch
schutting Uddel