Schutting Sleen

Op internet aan het zoeken voor een hout beton schutting Sleen? Prins schuttingen kan uw schutting Sleen op locatie brengen of zetten uw nieuwe schuttingen Sleen vakbekwaam en vlot voor u. Het bouwen van een een schutting Sleen kan meestal binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sleen

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schutting Sleen bent u zeker van een eerlijk eindproduct met goede garanties. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogte die in elke achtertuin dikwijls verschillend zijn. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt voldoende over het inzicht en routine van onze monteurs.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. Klanten kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton schutting. De palen van deze soort tuinafscheiding Sleen zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 40 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Dankzij de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Sleen.

Tuinschermen Sleen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Sleen

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen afscheiding te gesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. De combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Schutting plaatsen Sleen.

Via het web een schutting kopen voor uw huis Sleen is tegenwoordig erg gemakkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Sleen. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 73% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding bestellen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze tuinafscheiding foto’s op onze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer info. Mogelijk hebben wij Sleen eerder een tuinafscheiding gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Sleen. Dat was nog nooit zo makkelijk! We kunnen de volgende type schuttingen of schutting Sleen bouwen:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Sleen van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout en Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Sleen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor beton schutting Sleen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Veel beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het ook beschikbaar om 2 verschillende motieven per betonplaat te bestellen!!

Poort Sleen

Een poortdeur is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
U kunt kiezen uit verschillende soorten tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 240cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wijlre
schutting Ravenstein
schutting Leiden
schutting Havelte
schutting Ederveen
schutting Dodewaard
schutting Westerhoven
schutting Dirksland
schutting Drachten
schutting Kamerik
schutting Doorn
schutting Hoven