Schutting Sleen

Rond aan het kijken voor een hout beton erfafscheiding in Sleen? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe schutting. Het monteren van een schutting bij u in Sleen kan meestal binnen 1 week worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf plaatsen al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor hoveniers. Iedere tuin is anders, een juist inzicht is daarom essentieel bij het installeren van een erfafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij zetten uw schutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Sleen

De houten schutting gemaakt van hout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de consumenten. De schuttingpalen van dit type erfafscheiding zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt nooit krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Prins schuttingen kan vier andere houtsoorten leveren, iedere soort heeft andere kenmerken.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Het tuinscherm is verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor een luxe erfafscheiding. Dit model erfafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe erfafscheiding die zeer lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de erfafscheiding compleet.

Erfafscheiding plaatsen Sleen.

Een erfafscheiding plaatsen in Sleen hoeft nu niet moeilijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Sleen is tegenwoordig erg handig. Zoek het op in Google en u vind al vlug een schutting die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van de bezoekers gedaan. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u verder twijfels na het bekijken van de erfafscheiding foto’s op onze website? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Wellicht hebben wij bij u in Sleen voorheen een schutting gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Een foto zegt meestal meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! Wij kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of erfafscheiding bij u in Sleen bouwen:

Erfafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Erfafscheidingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout met luxe Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Hout motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Beton erfafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Beton schutting Sleen

De betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting niet omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Graniet motief, Rhein motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk.

Poortdeur

We hebben voor elk type schutting een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen poortdeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede tuindeur waar men met de wagen of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Haelen
schutting Bakkeveen
schutting Rijssen
schutting Merum
schutting Westzaan
schutting Noordwijk
schutting Heesch
schutting Leende
schutting Petten
schutting Waalre
schutting Klazienaveen
schutting Maartensdijk