Schutting Sleen

Op internet aan het zoeken voor een moderne schutting Sleen? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe tuinschutting Sleen. Het plaatsen van een schuttingen Sleen kan doorgaans binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sleen

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schutting Sleen bent u zeker van een eerlijk eindproduct met goede garanties. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de beton schutting. De basis van deze soort tuinafscheidingen Sleen bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Sleen.

Tuinschermen Sleen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Sleen

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuin scherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. We zetten een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Romeins motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Sleen.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Sleen is tegenwoordig erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Sleen. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van de consumenten gedaan. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Zoekt u een referentie adres Sleen? Vraag het ons, misschien hebben voorheen een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige medewerkers! Hier vind u alle tuinafscheidingen die we plaatsen Sleen. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen Sleen van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Graniet motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting van luxe Steen motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Sleen

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor beton schutting Sleen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Rots motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om 2 verscheidene motieven per beton plaat te bestellen.

Poortdeur Sleen

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuindeuren.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van bijvoorbeeld 230cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Sint Jansteen
schutting Fijnaart
schutting Sint Philipsland
schutting Aalten
schutting Halsteren
schutting Odijk
schutting Biezelinge
schutting Sint Philipsland
schutting Hardinxveld-Giessendam
schutting Nieuwkuijk
schutting West-Terschelling
schutting Wieringerwerf