Schutting Kudelstaart

Op internet aan het kijken voor een beton schutting Kudelstaart? Wij kunnen uw schutting Kudelstaart leveren of monteren de nieuwe schuttingen Kudelstaart deskundig en vlug voor u. Het zetten van een een schutting Kudelstaart kan doorgaans binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kudelstaart

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders doen dan schuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Kudelstaart correct plaatsen. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke tuin altijd ongelijk zijn. We zetten uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. Particulieren kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van deze tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daardoor zeer bestemd voor schuttingen Kudelstaart. De keep die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Kudelstaart.

Tuin schermen Kudelstaart

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Kudelstaart

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting Kudelstaart uit onze collectie. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Romeins motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Kudelstaart.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Kudelstaart is nu erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlot een schutting Kudelstaart die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 85% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt zien? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra voorlichtingen. Mogelijk hebben we Kudelstaart voorheen een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Deze onderstaande mooie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Kudelstaart.

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Hout beton schutting Kudelstaart.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Hout motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Rhein motief of het Romeins motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Kudelstaart

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Kudelstaart nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat mooier met verschillende kleuren en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Veel beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om 2 verschillende motieven per beton plaat te leveren!

Poort Kudelstaart

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuinpoorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nieuwerkerk aan den IJssel
schutting Hank
schutting Heinenoord
schutting Abbekerk
schutting Groningen
schutting Rolde
schutting Bovenkarspel
schutting Middelharnis
schutting Kollum
schutting Giessenburg
schutting Leeuwarden
schutting Oisterwijk