Schutting Kudelstaart

Op het net aan het zoeken voor een moderne schutting in Kudelstaart? Prins schuttingen kan de schutting op locatie brengen of monteren de nieuwe schutting vakbekwaam en vlot voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw erfafscheiding. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de prijsopgave en het plaatsen van de erfafscheiding is circa 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde bouwers die niets anders uitvoeren dan erfafscheidingen monteren kunnen de houten schutting foutloos zetten. Iedere achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daarom belangrijk bij het monteren van een schutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en routine van onze monteurs.

Hout beton Erfafscheiding Kudelstaart

Een houten erfafscheiding vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. De beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder geworden onder de klanten. De fundering van dit type schuttingen bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We monteren een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Rabat motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt de erfafscheiding helemaal af.

Schutting plaatsen Kudelstaart.

Een schutting kopen in Kudelstaart hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin in Kudelstaart is hedendaags erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte schutting zal vinden bij u in Kudelstaart. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 80% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een erfafscheiding aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog vragen of wilt u de erfafscheidingen in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gesitueerd in Helmond. Misschien hebben wij bij u in Kudelstaart eerder een erfafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! Deze onderstaande moderne schuttingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen bij u in Kudelstaart.

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Hout beton schutting van hout en beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Kudelstaart

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een robuuste betonschutting. Iedereen weet wel wat de beton schutting is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Veel beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het ook beschikbaar om twee andere motieven per betonplaat te leveren!

Poortdeur

Wij hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuinpoort.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende tuinpoorten.

Een houten tuinpoort van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard aangebracht op een stalen frame zodat het hout niet kan werken.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 300cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Made
schutting Volendam
schutting Ursem
schutting Bussum
schutting Onstwedde
schutting Brummen
schutting Den Oever
schutting Baexem
schutting Eemnes
schutting Hollandscheveld
schutting Voorhout
schutting Amsterdam