Schutting Bocholtz

Rond aan het kijken voor een beton schutting Bocholtz? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne schutting Bocholtz. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de prijsopgave en het bouwen van de schuttingen is circa 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bocholtz

Wij bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Bocholtz, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor hoveniers. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin meestal verschillend zijn. We plaatsen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Bocholtz gemaakt van houten palen met houten tuinschermen (van b.v. Hardhout) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. De beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de klanten. De schuttingpalen van deze soort schutting Bocholtz zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de aarde.

Wij kunnen 4 andere houtsoorten afleveren, elke soort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schutting Bocholtz.

Tuinschermen Bocholtz

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Bocholtz

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Hout motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Bocholtz.

Een tuinafscheiding kopen Bocholtz hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Bocholtz is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u vind al gauw een schutting Bocholtz die bij u past. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie tuin Bocholtz? Vraag het ons, mogelijk hebben voorheen een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende type tuinschutting of tuinafscheiding Bocholtz zetten:

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Hout beton schuttingen Bocholtz.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Bocholtz

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting Bocholtz is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Bocholtz

Een poort is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
U kan kiezen uit verschillende soorten poorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten poortdeur op stalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige poort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ermelo
schutting Aalst
schutting Spijkenisse
schutting Aalst
schutting Buitenpost
schutting Lieshout
schutting Best
schutting Oirschot
schutting Den Dungen
schutting Ravenstein
schutting Oeffelt
schutting Delfzijl