Schutting Bocholtz

Op zoek naar een nieuwe schutting bij u in Bocholtz? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het installeren van erfafscheidingen. Het bouwen van een erfafscheiding bij u in Bocholtz kan doorgaans binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het installeren van erfafscheidingen bent u zeker van een correct eind resultaat met goede garanties. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en routine van de monteurs.

Hout beton Schutting Bocholtz

Voor vele jaren was de houten schutting populair, hedendaags kiezen steeds minder particulieren voor deze soort schutting. De hout beton erfafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de bezoekers. De schuttingpalen van dit type schutting zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een betonpaal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daardoor zeer geschikt voor schuttingen. De sponning die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Bangkirai hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Bangkirai tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We monteren een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Nostalgie motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Bocholtz.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin in Bocholtz is hedendaags erg handig. Zoek het op met Google.nl en u treft al snel een erfafscheiding die bij u past. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 70& van alle erfafscheidingen worden hedendaags via internet verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u verder twijfels na het bekijken van onze erfafscheiding afbeeldingen op onze pagina? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Of vraag ons om een adres bij u in Bocholtz.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt! Erfafscheiding kopen Bocholtz. Het was nog nooit zo simpel! De volgende fraaie schuttingen kunnen wij uit voorraad leveren bij u in Bocholtz.

Erfafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Erfafscheidingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout met luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Elbe motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Bocholtz

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor schuttingmaterialen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Hout motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar.

Tuindeur

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende tuindeuren.

Houten poort op een metalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 260cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Luyksgestel
schutting Hazerswoude-Rijndijk
schutting Hoeven
schutting Borgharen
schutting Oostvoorne
schutting Naarden
schutting Kruisland
schutting Montfort
schutting Roosendaal
schutting Geffen
schutting Vinkeveen
schutting Hedel