Schutting Bruinisse

Op zoek naar een luxe schutting Bruinisse? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het plaatsen van schuttingen Bruinisse. We kunnen meestal binnen 20 dagen de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bruinisse

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niks anders doen dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schutting Bruinisse correct plaatsen. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt voldoende over het denkbeeld en routine van onze schuttingbouwers.

De houten schuttingen Bruinisse gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Particulieren kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton tuinafscheiding. De basis van dit type tuinafscheidingen Bruinisse bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een betonnen paal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Dankzij de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Bruinisse.

Tuinschermen Bruinisse

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Bruinisse

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Bruinisse: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Bruinisse.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw tuin Bruinisse is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u treft al vlug een tuinschutting Bruinisse die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van de consumenten gedaan. Wij kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet zeker na het bekijken van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Op zoek naar een referentie adres Bruinisse? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting Bruinisse plaatsen:

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Bruinisse van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Bruinisse

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor beton schutting Bruinisse. Net als bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Hout motief, Graniet motief of het Romeins motief. Veel beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het ook beschikbaar om 2 andere motieven per betonplaat te leveren!!

Tuindeur Bruinisse

Een poort is meestal onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare straat grenst.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuindeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Houten tuindeur op stalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede poortdeur waar men met een voertuig of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Almere
schutting Driemond
schutting Dalen
schutting Woerden
schutting Hellevoetsluis
schutting Ammerstol
schutting Callantsoog
schutting Winterswijk
schutting Benthuizen
schutting Rheden
schutting Philippine
schutting Heerde