Schutting Bruinisse

Op zoek naar een nieuwe erfafscheiding bij u in Bruinisse? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het bouwen van erfafscheidingen. Het zetten van een erfafscheiding bij u in Bruinisse kan gewoonlijk binnen 2 weken worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van erfafscheidingen bent u zeker van een goed eind resultaat met goede garanties. Elke tuin is verschillend, een juist inzicht is daardoor essentieel bij het monteren van een erfafscheiding. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We plaatsen uw erfafscheiding zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Schutting Bruinisse

De houten erfafscheiding vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton erfafscheiding. De basis van deze soort erfafscheidingen bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 40 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de aarde.

Wij kunnen 4 andere hout soorten leveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type erfafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Bangkirai tuinscherm. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Bangkirai hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Bruinisse.

Via internet een schutting kopen voor uw achtertuin in Bruinisse is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op in Google en u vind al gauw een erfafscheiding die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van de consumenten gedaan. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet zeker na het lezen van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer voorlichtingen. Of vraag ons om een adres bij u in Bruinisse.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de erfafscheidingen die wij leveren in Bruinisse. Iedere soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheiding van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Rhein motief of het Romeins motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 300cm hoog.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne erfafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Bruinisse

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Veel beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om 2 verscheidene motieven per beton plaat te bestellen.

Poort

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe erfafscheiding past.
U kunt kiezen uit meerdere type poortdeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten poort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van bijvoorbeeld 300cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Wemeldinge
schutting Westerhoven
schutting Reuver
schutting Oldenzaal
schutting Berghem
schutting Arnemuiden
schutting Woudrichem
schutting Boshoven
schutting Berg
schutting ‘s-Gravenhage
schutting Maasland
schutting Steenwijk