Schutting Melsbroek

Op zoek naar een nieuwe schutting Melsbroek? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het zetten van schuttingen Melsbroek. Het zetten van een een schutting Melsbroek kan meestal binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Melsbroek

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niets anders doen dan schuttingen monteren, kunnen de schutting Melsbroek foutloos zetten. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin dikwijls ongelijk zijn. Wij bouwen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schuttingen Melsbroek gemaakt van houten palen met houten tuinschermen (van onder andere Hardhout) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Bezoekers kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van dit type schutting Melsbroek zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 30 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Melsbroek.

Tuin schermen Melsbroek

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Melsbroek

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Melsbroek: Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. We zetten een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Melsbroek.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Melsbroek is tegenwoordig erg handig. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een juiste schutting Melsbroek zal tegenkomen voor uw woning in Melsbroek. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van onze klanten gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het zien van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Of vraag ons om een tuin Melsbroek.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt! Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? De navolgende moderne schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen Melsbroek.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Melsbroek gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Melsbroek

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen weet wel wat een betonschutting Melsbroek is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om 2 verschillende motieven per beton plaat te bestellen!!

Tuindeur Melsbroek

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kan kiezen uit meerdere soorten tuindeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 220cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Beilen
schutting Grootebroek
schutting Melick
schutting Assendelft
schutting Putte
schutting Budel
schutting Stellendam
schutting Reusel
schutting Geesteren
schutting Muiden
schutting Oisterwijk
schutting Egmond-Binnen