Schutting Melsbroek

Op zoek naar een luxe schutting Melsbroek? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe schutting Melsbroek. Het bouwen van een een schutting Melsbroek kan meestal binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Melsbroek

Onze geroutineerde bouwers die niets anders verrichten dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Melsbroek correct plaatsen. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogte die in elke achtertuin meestal afwijkend zijn. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en routine van de bouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Melsbroek erg populair, hedendaags kiezen minder particulieren voor dit type tuinafscheiding. Consumenten kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. De fundering van deze soort schuttingen Melsbroek bestaat uit beton palen in plaats van hout. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 35 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Melsbroek.

Tuin schermen Melsbroek

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Melsbroek

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt dit een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting kopen Melsbroek.

Een tuinafscheiding kopen Melsbroek hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Melsbroek is tegenwoordig erg handig. Zoek het op in Google.nl en u vind al gauw een tuinschutting Melsbroek die bij u past. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding bestellen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer info. Of vraag ons om een tuin Melsbroek.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Schutting kopen Melsbroek. Het was nog nooit zo makkelijk! Deze onderstaande moderne tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren Melsbroek.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen Melsbroek van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Melsbroek

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Melsbroek niet uitgebreid toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Melsbroek heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Melsbroek

Een poort is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 230cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Amsterdam
schutting Hoeven
schutting Roggel
schutting Aalden
schutting Nijmegen
schutting Oostrum
schutting Bemmel
schutting Niekerk
schutting Maasbracht
schutting Nibbixwoud
schutting Geleen
schutting Nieuwerkerk aan den IJssel