Schutting Ammerstol

Op zoek naar een nieuwe erfafscheiding bij u in Ammerstol? Wij kunnen uw schutting bezorgen of monteren de nieuwe schutting vakkundig en vlug voor u. We kunnen meestal binnen 10 dagen een nieuwe erfafscheiding zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schuttingen bent u zeker van een perfect eindproduct met uitstekende garanties. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Wij bouwen uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Ammerstol

Ondanks de mindere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten erfafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de beton erfafscheiding. De fundering van dit type erfafscheidingen bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaren.

De tuin schermen zijn leverbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe erfafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor een luxe schutting. Dit model erfafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de beton platen, zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Erfafscheiding kopen Ammerstol.

Via het web een erfafscheiding kopen voor uw huis in Ammerstol is hedendaags erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw tuin in Ammerstol. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. We kunnen snappen dat een erfafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog vragen of wilt u de erfafscheiding in het echt bezichtigen? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra info. Misschien hebben wij bij u in Ammerstol eerder een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige medewerkers! Hier vind u de erfafscheidingen die we leveren in Ammerstol. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Betonnen erfafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Ammerstol

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton erfafscheiding hebben de betonpalen een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief. De meeste beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om 2 verscheidene motieven per beton plaat te leveren!

Poortdeur

Wij hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuinpoort.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas poorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten poort op stalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Clinge
schutting Bakel
schutting Middelbeers
schutting Opmeer
schutting Nijmegen
schutting Balk
schutting Lekkerkerk
schutting Witmarsum
schutting Langeraar
schutting Tweede Exloërmond
schutting ’s-Hertogenbosch
schutting Enkhuizen