Schutting Ammerstol

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Ammerstol? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton schutting Ammerstol. We kunnen meestal binnen 15 dagen de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ammerstol

Wij werken uitsluitend met ervaren personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen Ammerstol. Iedere tuin is anders, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het zetten van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij plaatsen uw schutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. Particulieren kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de beton tuinafscheiding. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Ammerstol bestaat uit beton palen in plaats van hout. Een beton paal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is hier door uitermate geschikt voor schuttingen Ammerstol. De keep die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Door de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Prins schuttingen kan vier andere hout soorten leveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Ammerstol.

Tuin schermen Ammerstol

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Ammerstol

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Ammerstol uit ons assortiment. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Ammerstol: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Elbe motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Ammerstol.

Een schutting kopen Ammerstol hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Ammerstol is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al gauw een tuinschutting Ammerstol die bij u past. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie tuin Ammerstol? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige medewerkers! Wij kunnen de volgende type tuinschutting of tuinafscheiding Ammerstol plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Ammerstol gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Graniet motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting van hout en Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Ammerstol

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Ammerstol nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de beton platen in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Ammerstol heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Ammerstol

Een tuinpoort is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuindeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar men met de auto of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Sint Michielsgestel
schutting Nieuwerkerk aan den IJssel
schutting Hellendoorn
schutting Reusel
schutting Egmond aan Zee
schutting Bladel
schutting Harmelen
schutting Puttershoek
schutting Ridderkerk
schutting Haelen
schutting Leerdam
schutting Bergambacht