Schutting Ammerstol

Op zoek naar een moderne schutting Ammerstol? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne schutting Ammerstol. Het bouwen van een een schutting Ammerstol kan meestal binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ammerstol

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schuttingen Ammerstol bent u zeker van een correct eindproduct met juiste garanties. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij bouwen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schuttingen Ammerstol vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Ammerstol zijn niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een betonnen paal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de aardbodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Ammerstol.

Tuinschermen Ammerstol

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Ammerstol

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We monteren een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Hout motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Tuinschutting kopen Ammerstol.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Ammerstol is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlot een schutting Ammerstol die bij u past. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. We kunnen snappen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Bent u alsnog niet vertrouwd na het bekijken van deze website? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Mogelijk hebben we Ammerstol voorheen een tuinafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen Ammerstol. Dat was nog nooit zo simpel! Op deze website vind u alle schuttingen die we plaatsen Ammerstol. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Ammerstol van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Ammerstol

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor betonschuttingen Ammerstol. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de betonpalen over een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. De meeste beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om 2 andere motieven per betonplaat te bestellen!!

Poort Ammerstol

Een tuinpoort is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
U kan kiezen uit verschillende type poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten tuinpoort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Extra brede poortdeur waar u met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Anna-Paulowna
schutting Goirle
schutting Overloon
schutting Kerkrade
schutting Loenen
schutting De Bilt
schutting Surhuisterveen
schutting Roggel
schutting Wijk bij Duurstede
schutting Oosterland
schutting Angerlo
schutting Oud-Beijerland