Schutting Clinge

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een moderne schutting Clinge? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het installeren van uw schutting Clinge. Het bouwen van een schuttingen Clinge kan doorgaans binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Clinge

Onze ervaren schuttingbouwers die niets anders doen dan schuttingen bouwen, kunnen de schutting Clinge correct zetten. Elke achtertuin is verschillend, een goed inzicht is daardoor essentieel bij het plaatsen van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij zetten uw schutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Clinge erg gewild, tegenwoordig zoeken steeds minder consumenten voor deze categorie tuinafscheiding. Consumenten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton schutting. De palen van dit type tuinafscheiding Clinge zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Clinge.

Tuin schermen Clinge

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Clinge

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Clinge: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Clinge.

Via het net een schutting kopen voor uw tuin Clinge is tegenwoordig erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlot en veilig een juiste schutting Clinge zult tegenkomen voor uw woning in Clinge. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Mogelijk hebben wij Clinge voorheen een schutting gezet, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende type tuinafscheidingen of tuinafscheiding Clinge zetten:

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Tuinschutting Clinge gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Hout motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Clinge

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide beton schutting. Iedereen weet wel wat de beton schutting Clinge is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Clinge heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Clinge

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 2,5 meter breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Andelst
schutting Zeist
schutting Vogelenzang
schutting Didam
schutting Leens
schutting Nederweert
schutting Woerden
schutting Duiven
schutting Lonneker
schutting Arcen
schutting Lichtenvoorde
schutting Geesteren