Schutting Clinge

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Clinge? Wij zijn de expert van Nederland in het zetten van uw schutting Clinge. Het zetten van een een schutting Clinge kan meestal binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Clinge

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Clinge perfect monteren. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt genoeg over het denkbeeld en routine van onze monteurs.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de consumenten. De palen van deze soort tuinafscheiding Clinge zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een beton paal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daarom uitermate geschikt voor schuttingen Clinge. De sponning die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Clinge.

Tuinschermen Clinge

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Clinge

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Clinge: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe tuinschutting Clinge die zeer lang mee gaat. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Clinge.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Clinge is nu erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Clinge. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 82% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u alsnog niet vertrouwd na het bekijken van deze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra info. Of vraag ons om een adres Clinge.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt! Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! Hier vind u alle tuinafscheidingen die wij zetten Clinge. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinschutting Clinge van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting van hout en Graniet motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Clinge

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen weet immers wat een betonschutting Clinge is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de beton platen in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Clinge heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Clinge

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een metalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Roosendaal
schutting Vaals
schutting Emmen
schutting Driel
schutting Marum
schutting Leerdam
schutting Heukelum
schutting Oud-Beijerland
schutting Bilthoven
schutting Nieuwegein
schutting Moergestel
schutting Brummen