Schutting Clinge

Op zoek naar een luxe schutting bij u in Clinge? Wij zijn de expert van Nederland in het neerzetten van erfafscheidingen. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de aanbieding en het zetten van de erfafscheiding is circa 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken enkel met doorgewinterd personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schuttingen. Elke achtertuin is verschillend, een goed inzicht is daardoor essentieel bij het zetten van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en ervaring van onze bouwers.

Hout beton Schutting Clinge

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten erfafscheiding nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. De beton erfafscheiding is de laatste jaren steeds populairder onder de bezoekers. Het grote pluspunt van deze erfafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van tuinhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat hedendaags 50 jaar mee en is hier door uiterst bestemd voor erfafscheidingen. De keep die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm constant los blijft van de aardbodem.

Wij kunnen 4 andere houtsoorten leveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Het tuin scherm is leverbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuinscherm. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Nostalgie motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt de schutting compleet.

Erfafscheiding kopen Clinge.

Via het web een erfafscheiding kopen voor uw huis in Clinge is tegenwoordig erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin in Clinge. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van de consumenten gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie adres bij u in Clinge? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de schuttingen die we plaatsen in Clinge. Iedere soort erfafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Romeins motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Clinge

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk geweldig geschikt voor schuttingmaterialen. Net als bij de hout beton erfafscheiding beschikken de palen over een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Rhein motief of het Romeins motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren poorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten poortdeur van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Balkbrug
schutting Giessenburg
schutting Sint Philipsland
schutting Leerdam
schutting Oosterland
schutting Oldenzaal
schutting Almere-Stad
schutting Drachten
schutting Eerbeek
schutting Gorssel
schutting Terneuzen
schutting De Wijk