Schutting Eindhout

Rond aan het kijken voor een beton schutting Eindhout? Wij zijn de specialist van Nederland in het installeren van uw schutting Eindhout. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachttijd na akkoord van de aanbieding en het plaatsen van de schuttingen is circa 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Eindhout

Wij zetten al ruim 18 jaar schuttingen Eindhout, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouw bedrijven. Elke tuin is anders, een juist inzicht is daarom belangrijk bij het plaatsen van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard voldoende over het inzicht en ervaring van onze bouwers.

De houten schutting Eindhout vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. De beton schutting is de laatste jaren steeds populairder onder de particulieren. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is daarom uitermate bestemd voor tuinafscheidingen Eindhout. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de bodem.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Eindhout.

Tuinschermen Eindhout

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Eindhout

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Eindhout: Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Schutting kopen Eindhout.

Een tuinafscheiding kopen Eindhout hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Eindhout is nu erg simpel. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte schutting Eindhout zult vinden voor uw woning in Eindhout. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de schutting foto’s op onze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Of verzoek ons om een referentie tuin Eindhout.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Schutting kopen Eindhout. Het was nog nooit zo simpel! Wij kunnen de volgende soorten tuinschutting of schutting Eindhout zetten:

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Schuttingen Eindhout van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Eindhout

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen weet wel wat een betonschutting Eindhout is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met verscheidene tinten en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief. De meeste beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook beschikbaar om twee verscheidene motieven per beton plaat te leveren.

Poort Eindhout

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
Bij ons heeft u de keus uit de onderstaande tuindeuren.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar men met de auto of trailer door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Vlijmen
schutting Baarlo
schutting Heerlen
schutting Assen
schutting Luyksgestel
schutting Aalsmeer
schutting Mijdrecht
schutting Boskoop
schutting Muiden
schutting De Wijk
schutting Zevenbergen
schutting Mook