Schutting Linschoten

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Linschoten? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe tuinschutting Linschoten. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de prijsopgave en het bouwen van de schutting is circa 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Linschoten

Wij werken enkel met doorgewinterd schuttingbouwers welke niets anders verrichten dan het bouwen van schuttingen Linschoten. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Wij bouwen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schutting Linschoten gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de bezoekers. De fundering van deze soort schuttingen Linschoten bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een beton paal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Door de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Wij kunnen vier gevariëerde houtsoorten afleveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schutting Linschoten.

Tuinschermen Linschoten

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Linschoten

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Elbe motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Linschoten.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Linschoten is nu erg makkelijk. Zoek het op in Google en u treft al vlug een tuinschutting Linschoten die bij u past. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Wellicht hebben we Linschoten voorheen een tuinafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige medewerkers! De onderstaande fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen Linschoten.

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Linschoten van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Klassiek steen motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Linschoten

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Linschoten nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Linschoten

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuindeur.
U kan kiezen uit diverse soorten tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 250cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wijk aan Zee
schutting Annen
schutting Nijmegen
schutting Amerongen
schutting Heijen
schutting Vianen
schutting Mijnsheerenland
schutting Gorssel
schutting Weesp
schutting Haamstede
schutting Milsbeek
schutting Melick