Schutting Linschoten

Op zoek naar een beton schutting bij u in Linschoten? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton erfafscheiding. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het zetten van de schutting is ca. 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van erfafscheidingen bent u zeker van een eerlijk eindproduct met uitstekende garanties. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en ervaring van de schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Linschoten

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. De hout beton erfafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder onder de consumenten. De basis van deze soort schuttingen bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is daardoor bijzonder geschikt voor schuttingen. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Het tuin scherm is verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Bangkirai tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting die jaren lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Linschoten.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin in Linschoten is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op in Google en u vind al gauw een schutting die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van onze consumenten gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u verder nog niet vertrouwd na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Wellicht hebben we bij u in Linschoten voorheen een erfafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt! Schutting kopen Linschoten. Dat was nog nooit zo makkelijk! Op deze website vind u alle erfafscheidingen die we zetten in Linschoten. Iedere soort erfafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe erfafscheidingen van hout en luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Linschoten

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet wel wat de beton schutting is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk moderner geworden met diverse tinten en motieven. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

Prins schuttingen kan uiteraard ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe erfafscheiding past.
U kunt een keuze maken uit diverse type poorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten poort van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Emmen
schutting Lisse
schutting Beegden
schutting Werkendam
schutting Havelte
schutting Heusden
schutting Muiderberg
schutting Oostvoorne
schutting Neede
schutting Gendt
schutting Gouderak
schutting Heeswijk-Dinther