Schutting Noord Holland

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Noord Holland? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe schutting Noord Holland. Het monteren van een een schutting Noord Holland kan gewoonlijk binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Noord Holland

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schutting Noord Holland bent u verzekerd van een correct resultaat met juiste garanties. Iedere achtertuin is afwijkend, een precies inzicht is daardoor essentieel bij het monteren van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij bouwen uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Noord Holland erg gewild, tegenwoordig zoeken steeds minder consumenten voor deze soort tuinafscheiding. Klanten kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van dit type schutting Noord Holland zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de bodem.

Wij kunnen vier andere houtsoorten leveren, iedere soort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Noord Holland.

Tuinschermen Noord Holland

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Noord Holland

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Noord Holland uit ons assortiment. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Noord Holland: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Tuinschutting plaatsen Noord Holland.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Noord Holland is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al gauw een schutting Noord Holland die bij u past. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 80% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Het is zeker een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Of vraag ons om een tuin Noord Holland.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende soorten schuttingen of schutting Noord Holland bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schutting Noord Holland.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Noord Holland

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Noord Holland niet uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Steen motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Noord Holland

Prins schuttingen kan uiteraard ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kunt kiezen uit diverse type poorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 220cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Kapelle
schutting Arnhem
schutting Borculo
schutting Driemond
schutting Schoonebeek
schutting Breedeweg
schutting Leuth
schutting Breukelen
schutting Hoofddorp
schutting Hoogwoud
schutting Klimmen
schutting Axel