Schutting Lembeek

Op zoek naar een beton schutting Lembeek? Wij kunnen uw schutting leveren of plaatsen de nieuwe schutting Lembeek bekwaam en snel voor u. Het monteren van een tuinafscheiding Lembeek kan doorgaans binnen 1 week worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van tuinafscheidingen bent u zeker van een perfect resultaat met goede garanties. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Wij plaatsen uw tuinafscheiding zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Schutting Lembeek

De houten schutting gemaakt van hout word hedendaags steeds minder gewild, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de bezoekers. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 45 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde houtsoorten afleveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe tuinafscheiding uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Gebroken steen motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Tuinafscheiding kopen Lembeek.

Een tuinafscheiding kopen Lembeek hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Lembeek is nu erg handig. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte schutting zult tegenkomen Lembeek. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze site? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een referentie tuin Lembeek.

Een foto zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Deze onderstaande mooie tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Lembeek.

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Tuinafscheiding van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Lembeek

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting niet omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur

Een poortdeur is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de onderstaande tuinpoorten.

Houten poort op een metalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede tuindeur waar men met de wagen of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Nieuw-Vossemeer
schutting Zwanenburg
schutting Wezep
schutting Nieuw Bergen
schutting Nieuwendijk
schutting Valkenswaard
schutting Oisterwijk
schutting Echt
schutting Dinxperlo
schutting Losser
schutting Eindhoven
schutting Berg