Schutting Lembeek

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Lembeek? Wij kunnen de schuttingen Lembeek leveren of plaatsen uw nieuwe schuttingen Lembeek bekwaam en vlot voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de aanbieding en het plaatsen van de schutting is plusminus 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Lembeek

Ons bedrijf zetten al ruim 18 jaar schuttingen Lembeek, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor hoveniers. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin gewoonlijk verschillend zijn. We plaatsen uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schutting Lembeek vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de particulieren. Het grote voordeel van deze tuinafscheiding is dat de palen niet van hout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is hier door hoogst bestemd voor tuinafscheidingen Lembeek. De sponning die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Prins schuttingen kan vier andere houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schutting Lembeek.

Tuin schermen Lembeek

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Lembeek

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Elbe motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Lembeek.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Lembeek is hedendaags erg handig. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een juiste schutting Lembeek zal aantreffen voor uw woning in Lembeek. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet vertrouwd na het bekijken van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra info. Wellicht hebben wij Lembeek voorheen een schutting gezet, vraag ons om een referentie adres.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt. Schutting kopen Lembeek. Het was nog nooit zo eenvoudig! Deze onderstaande mooie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen Lembeek.

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Hout beton Schutting Lembeek van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Steen motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Lembeek

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Lembeek nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief. Veel beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om twee andere motieven per beton plaat te leveren!

Poortdeur Lembeek

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuin poorten.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oosterhout
schutting Nunspeet
schutting Velden
schutting Maassluis
schutting Eindhoven
schutting Oosterland
schutting Berkel Rodenrijs
schutting Scherpenisse
schutting Herkenbosch
schutting Schaijk
schutting Huissen
schutting Beekbergen