Schutting Lembeek

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Lembeek? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe schutting Lembeek. We kunnen gewoonlijk binnen 10 dagen de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Lembeek

Ons bedrijf plaatsen al ruim 18 jaar schutting Lembeek, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. We bouwen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de bezoekers. De fundering van dit type schuttingen Lembeek bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. Een beton paal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is daarom uitermate geschikt voor tuinafscheidingen Lembeek. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Lembeek.

Tuin schermen Lembeek

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Lembeek

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de beton platen, zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting Lembeek die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Lembeek.

Een tuinafscheiding kopen Lembeek hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Lembeek is hedendaags erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding Lembeek zal vinden voor uw woning in Lembeek. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van de klanten gedaan. We kunnen snappen dat een schutting bestellen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Zoekt u een referentie adres Lembeek? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen Lembeek. Het was nog nooit zo makkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende type tuinafscheidingen of schutting Lembeek zetten:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Lembeek.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Lembeek

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor beton schutting Lembeek. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de beton platen in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat mooier met verscheidene kleuren en motieven. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Lembeek

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende poortdeuren.

Houten tuindeur op een metalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige poort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Naarden
schutting Oud Gastel
schutting Winsum
schutting Gulpen
schutting Sint Oedenrode
schutting Oostzaan
schutting Breezand
schutting Mook
schutting Wijk bij Duurstede
schutting Breda
schutting Gorssel
schutting Grou