Schutting Zelem

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Zelem? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton tuinschutting Zelem. We kunnen meestal binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zelem

Onze ervaren schuttingbouwers die niks anders doen dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schutting Zelem foutloos zetten. Iedere achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom voornaam bij het zetten van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt voldoende over het inzicht en routine van onze monteurs.

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. Klanten kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat hedendaags een leven lang mee en is daarom buitengewoon bestemd voor schuttingen Zelem. De sponning die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de aarde.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde hout soorten afleveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Zelem.

Tuin schermen Zelem

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Zelem

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Zelem uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, zoals het Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Nobifix hout en u heeft een luxe tuinschutting Zelem die lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Zelem.

Een tuinafscheiding plaatsen Zelem hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Zelem is nu erg handig. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlug een schutting Zelem die bij u past. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Zelem? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! De onderstaande moderne schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Zelem.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Zelem gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Steen motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Zelem

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke betonschutting. Iedereen weet wel wat een beton schutting Zelem is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De meeste beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om 2 verscheidene motieven per beton plaat te leveren!

Tuindeur Zelem

Een tuinpoort is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuindeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten poort op stalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede tuindeur waar men met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ten Boer
schutting Nuth
schutting Dinteloord
schutting Cadier en Keer
schutting Maassluis
schutting Tegelen
schutting Aduard
schutting Susteren
schutting Noordwijkerhout
schutting Neer
schutting Willemstad
schutting Uden