Schutting Zelem

Op zoek naar een luxe schutting Zelem? Wij zijn de expert van Nederland in het plaatsen van schuttingen Zelem. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de prijsopgave en het plaatsen van de schutting is plusminus 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zelem

Ons bedrijf zetten al ruim 18 jaar schutting Zelem, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouwbedrijven. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. We bouwen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schutting Zelem gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van onder andere Grenen) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. Particulieren kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton schutting. De basis van deze soort tuinafscheidingen Zelem bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 50 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de aardbodem.

Wij kunnen 4 verschillende houtsoorten afleveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Zelem.

Tuin schermen Zelem

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Zelem

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We monteren een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Zelem.

Een tuinafscheiding plaatsen Zelem hoeft nu niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Zelem is nu erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlug een schutting Zelem die bij u past. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer nodig, 80% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Zoekt u een referentie adres Zelem? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Zelem. Dat was nog nooit zo simpel! Deze navolgende mooie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Zelem.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinschutting Zelem van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Zelem

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de sterke beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor beton schutting Zelem. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Rabat motief, Rhein motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Zelem

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten tuindeur op een metalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Lemelerveld
schutting Lemelerveld
schutting Soesterberg
schutting Tolkamer
schutting Naarden
schutting Loosdrecht
schutting Born
schutting Sneek
schutting Berg
schutting Huissen
schutting Menaldum
schutting Dorst