Schutting Maasland

Op het web aan het zoeken voor een luxe schutting in Maasland? Wij kunnen de schutting bezorgen of zetten uw nieuwe schutting vakkundig en vlot voor u. Het bouwen van een erfafscheiding bij u in Maasland kan normaliter binnen 10 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf bouwen al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouwbedrijven. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin meestal anders zijn. We zetten uw erfafscheiding zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Schutting Maasland

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten erfafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. Klanten kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton erfafscheiding. De fundering van dit type schuttingen bestaat uit beton palen i.p.v. hout. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 35 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de grond.

Bij ons kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Bankirai hardhout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe schutting. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Rabat motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Maasland.

Via het net een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Maasland is hedendaags erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste schutting zult aantreffen bij u in Maasland. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van de bezoekers gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het zien van onze schutting afbeeldingen op onze website? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een referentie adres bij u in Maasland.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt. Schutting kopen Maasland. Dat was nog nooit zo simpel! Op deze website vind u de schuttingen die wij plaatsen in Maasland. Iedere soort erfafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton erfafscheidingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Maasland

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor schuttingmaterialen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk moderner met diverse kleuren en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar.

Poortdeur

Een poortdeur is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare weg ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande poortdeuren.

Een houten tuinpoort van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard bevestigd op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Haastrecht
schutting Berghem
schutting Haps
schutting Bergum
schutting Nieuwstadt
schutting Wemeldinge
schutting Petten
schutting Eibergen
schutting Wognum
schutting Winschoten
schutting Kockengen
schutting Spaubeek