Schutting Maasland

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Maasland? Prins schuttingen kan de schuttingen Maasland leveren of installeren uw nieuwe schuttingen Maasland deskundig en vlot voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de offerte en het monteren van de schuttingen is ca. 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Maasland

Wij werken uitsluitend met doorgewinterd medewerkers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schutting Maasland. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke tuin dikwijls anders zijn. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt genoeg over het gezichtspunt en routine van onze schuttingbouwers.

Ondanks de mindere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. De beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder onder de consumenten. Het grote pluspunt van deze tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is hier door zeer geschikt voor tuinafscheidingen Maasland. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de aarde.

Wij kunnen 4 andere houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schutting Maasland.

Tuinschermen Maasland

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Maasland

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Klassiek steen motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Maasland.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Maasland is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op in Google en u treft al vlug een tuinschutting Maasland die bij u past. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt zien? U bent van harte welkom in de grote showtuin liggend in Helmond. Zoekt u een referentie tuin Maasland? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de tuinafscheidingen die wij plaatsen Maasland. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Maasland gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Maasland

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Maasland niet omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de beton platen in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Steen motief, Rabat motief of het Romeins motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Maasland heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Maasland

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende poortdeur.
U kunt een keuze maken uit diverse type poorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Marum
schutting Stadskanaal
schutting Oud Gastel
schutting Bleskensgraaf
schutting Wieringerwerf
schutting Aalst
schutting Bleskensgraaf
schutting Groesbeek
schutting Sint Annaparochie
schutting Zetten
schutting Bilthoven
schutting Tegelen