Schutting Maasland

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Maasland? Prins schuttingen kan uw schuttingen Maasland op locatie brengen of zetten de nieuwe schutting Maasland vakkundig en vlot voor u. Het zetten van een schuttingen Maasland kan normaliter binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Maasland

Onze doorgewinterde bouwers die niks anders verrichten dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schutting Maasland foutloos zetten. Iedere tuin is anders, een precies inzicht is daarom belangrijk bij het zetten van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en ervaring van de monteurs.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. De beton schutting is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder de consumenten. De basis van dit type schuttingen Maasland bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. Een betonpaal rot geheel niet, trekt bijna niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Prins schuttingen kan vier andere hout soorten afleveren, elke soort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Maasland.

Tuin schermen Maasland

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Maasland

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting Maasland die zeer lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de schutting compleet.

Schutting plaatsen Maasland.

Een tuinafscheiding plaatsen Maasland hoeft nu niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Maasland is hedendaags erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u vind al gauw een tuinschutting Maasland die bij u past. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in de grote showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Maasland? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Maasland. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Wij kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of tuinafscheiding Maasland plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Maasland van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Maasland

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting Maasland is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de betonpalen over een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met verscheidene tinten en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Maasland heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Maasland

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuinpoort.
U kunt kiezen uit verschillende type poorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 240cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nunspeet
schutting Cadier en Keer
schutting Uden
schutting Steenwijk
schutting Oudehaske
schutting Epe
schutting Eersel
schutting Lemelerveld
schutting Deest
schutting Winterswijk
schutting Halsteren
schutting Lopik