Schutting Venray

Op het net aan het kijken voor een beton schutting Venray? Prins schuttingen kan de schuttingen Venray leveren of installeren uw nieuwe schutting Venray vakbekwaam en vlug voor u. We kunnen meestal binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Venray

Ons bedrijf zetten al ruim 18 jaar schuttingen Venray, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor hoveniers. Iedere achtertuin is verschillend, een goed inzicht is daardoor belangrijk bij het monteren van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en ervaring van onze schuttingbouwers.

De houten schutting Venray gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder onder de klanten. Het grote pluspunt van deze soort schutting is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Venray.

Tuin schermen Venray

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Venray

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Romeins motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Venray.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Venray is nu erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het net vlot en veilig een juiste tuinafscheiding Venray zal vinden voor uw woning in Venray. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van onze klanten gedaan. We kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het zien van de schutting foto’s op onze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra info. Op zoek naar een referentie adres Venray? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle schuttingen die we plaatsen Venray. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Tuinschutting Venray gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting van hout met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Venray

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting Venray niet uitgebreid toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de beton platen in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk moderner geworden met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De meeste beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om 2 andere motieven per beton plaat te bestellen!

Poort Venray

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij ons heeft u de keus uit de onderstaande tuindeuren.

Houten poort op een metalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede poort waar men met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Sambeek
schutting Werkhoven
schutting Roosendaal
schutting Nijkerkerveen
schutting Baflo
schutting Norg
schutting Breugel
schutting Middelbeers
schutting Emmeloord
schutting Bergschenhoek
schutting Meerssen
schutting Lelystad