Schutting Venray

Op zoek naar een beton schutting Venray? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het neerzetten van schuttingen Venray. Het plaatsen van een schuttingen Venray kan meestal binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Venray

Onze ervaren schuttingbouwers die niets anders verrichten dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Venray perfect plaatsen. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over bestaan. Wij plaatsen uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Venray erg populair, tegenwoordig kiezen steeds minder particulieren voor dit type tuinafscheiding. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder onder de consumenten. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat hedendaags 50 jaar mee en is hier door zeer bestemd voor tuinafscheidingen Venray. De sponning die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting Venray.

Tuinschermen Venray

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Venray

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Venray uit ons assortiment. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. We zetten een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Nostalgie motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Venray.

Een tuinafscheiding kopen Venray hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw huis Venray is nu erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u vind al snel een tuinschutting Venray die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van onze klanten gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u nog twijfels na het zien van de tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Zoekt u een referentie adres Venray? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Tuinafscheiding kopen Venray. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Hier vind u de schuttingen die wij leveren Venray. Iedere soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Venray van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Rhein motief of het Elbe motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Venray

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Venray niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Venray

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuindeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar u met de auto of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Steenderen
schutting Son
schutting Leunen
schutting Oosterhesselen
schutting Leuth
schutting Wijk bij Duurstede
schutting ‘s-Gravenzande
schutting Noordwijk
schutting Aarle-Rixtel
schutting Nederhorst
schutting Tweede Exloërmond
schutting Heerde