Schutting Venray

Op internet aan het zoeken voor een moderne schutting in Venray? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het zetten van erfafscheidingen. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachttijd na akkoord van de prijsopgave en het monteren van de schutting is plusminus 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde bouwers die niets anders doen dan schuttingen bouwen kunnen de luxe schutting foutloos monteren. Elke achtertuin is afwijkend, een precies inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij zetten uw erfafscheiding zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Venray

Ondanks de mindere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. De luxe hout beton erfafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de klanten. De schuttingpalen van deze soort erfafscheiding zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daardoor buitengewoon geschikt voor erfafscheidingen. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting

Op zoek naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de schutting compleet.

Erfafscheiding plaatsen Venray.

Een schutting kopen in Venray hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Venray is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al gauw een schutting die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 80% van alle erfafscheidingen worden hedendaags online verkocht. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog vragen of wilt u de erfafscheiding in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Of verzoek ons om een referentie adres bij u in Venray.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle erfafscheidingen die we leveren in Venray. Elke soort erfafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheidingen gemaakt van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout met Klassiek steen motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Venray

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Rabat motief of het Romeins motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het ook mogelijk om twee verscheidene motieven per betonplaat te bestellen!!

Poort

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de onderstaande tuindeuren.

Houten poort op stalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede tuindeur waar men met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Woudenberg
schutting Terneuzen
schutting Haaren
schutting Geervliet
schutting Kerkrade
schutting Hoogeveen
schutting Ommen
schutting Brielle
schutting Ederveen
schutting Twello
schutting Klaaswaal
schutting Schipluiden