Schutting Gronsveld

Op het web aan het kijken voor een luxe schutting Gronsveld? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het plaatsen van schuttingen Gronsveld. Het bouwen van een een schutting Gronsveld kan doorgaans binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Gronsveld

We werken alleen met bedreven medewerkers die niks anders doen dan het bouwen van schutting Gronsveld. Elke tuin is verschillend, een juist inzicht is daarom voornaam bij het monteren van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislaser word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en routine van de schuttingbouwers.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. Consumenten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de beton schutting. De palen van deze soort schutting Gronsveld zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nooit krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Door de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Prins schuttingen kan 4 verschillende houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schutting Gronsveld.

Tuin schermen Gronsveld

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Gronsveld

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting Gronsveld die lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Schutting kopen Gronsveld.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Gronsveld is tegenwoordig erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Gronsveld. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 80% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet vertrouwd na het bekijken van deze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra informatie. Zoekt u een referentie adres Gronsveld? Vraag het ons, mogelijk hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! Deze volgende fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Gronsveld.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen Gronsveld gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Gronsveld

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Gronsveld nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de betonpalen over een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met meerdere tinten en motieven. Denk hierbij aan Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Gronsveld heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Gronsveld

Een poort is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
U kunt kiezen uit verschillende soorten tuindeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten poort op een metalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Utrecht
schutting Franeker
schutting Woubrugge
schutting Rhoon
schutting Axel
schutting Aalst
schutting Enschede
schutting Nieuwendijk
schutting Leek
schutting IJmond
schutting Venlo
schutting Urk