Schutting Gronsveld

Rond aan het kijken voor een beton schutting in Gronsveld? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne erfafscheiding. We kunnen normaliter binnen 10 dagen een nieuwe erfafscheiding monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij bouwen al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor hoveniers. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van de tuin en de hoogte die in elke achtertuin dikwijls verschillend zijn. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard voldoende over het inzicht en ervaring van onze bouwers.

Hout beton Schutting Gronsveld

Een houten schutting vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van b.v. Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. De luxe hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de klanten. De fundering van deze soort erfafscheidingen bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een beton paal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Prins schuttingen kan vier andere houtsoorten leveren, elke soort heeft andere kenmerken.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Gronsveld.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Gronsveld is nu erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een juiste erfafscheiding zal tegenkomen bij u in Gronsveld. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van onze bezoekers gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een referentie tuin bij u in Gronsveld.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt! Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? De onderstaande mooie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren bij u in Gronsveld.

Erfafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton Schutting gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Steen motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Gronsveld

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor bouwmaterialen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur

Wij hebben voor elke soort erfafscheiding een bijpassende tuinpoort.
U kunt kiezen uit verscheidene modellen tuindeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Kesteren
schutting Sint Annaland
schutting Voorhout
schutting Middenmeer
schutting Heiloo
schutting Borgharen
schutting Zwaagwesteinde
schutting Oosterhesselen
schutting Giessenburg
schutting Sint Maartensdijk
schutting Sint Willebrord
schutting Gemert