Schutting Gronsveld

Op internet aan het kijken voor een nieuwe schutting Gronsveld? Wij kunnen de schutting Gronsveld bezorgen of monteren uw nieuwe schuttingen Gronsveld bekwaam en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het plaatsen van de schutting is ongeveer 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Gronsveld

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niks anders verrichten dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schuttingen Gronsveld correct zetten. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en routine van de monteurs.

De houten schuttingen Gronsveld gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder gewild, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de particulieren. De fundering van deze soort schuttingen Gronsveld bestaat uit beton palen i.p.v. hout. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Gronsveld.

Tuinschermen Gronsveld

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Gronsveld

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor een luxe hout beton schutting. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Gronsveld: Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en u heeft een luxe tuinschutting Gronsveld die lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Gronsveld.

Een tuinafscheiding plaatsen Gronsveld hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Gronsveld is tegenwoordig erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis Gronsveld. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van de klanten gedaan. We kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra info. Zoekt u een referentie adres Gronsveld? Vraag het ons, wellicht hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Gronsveld. Dat was nog nooit zo simpel! Hier vind u alle schuttingen die we plaatsen Gronsveld. Iedere soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Tuinafscheidingen Gronsveld van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Gronsveld

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat de betonschutting Gronsveld is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de betonpalen over een opening waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief. Veel beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om 2 andere motieven per betonplaat te leveren!!

Poortdeur Gronsveld

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij ons heeft u de keuze uit de onderstaande tuinpoorten.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Baarle-Nassau
schutting Lage Zwaluwe
schutting Margraten
schutting Zuidwolde
schutting Molenhoek
schutting Bemmel
schutting Vlijmen
schutting Swalmen
schutting Hoeven
schutting Baarle-Nassau
schutting Oldemarkt
schutting Vorden