Schutting Oud Oefenplein

Op zoek naar een hout beton schutting Oud Oefenplein? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton schutting Oud Oefenplein. Het plaatsen van een schuttingen Oud Oefenplein kan doorgaans binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Oud Oefenplein

Onze ervaren bouwers die niets anders uitvoeren dan schuttingen monteren, kunnen de schuttingen Oud Oefenplein correct monteren. Iedere achtertuin is anders, een precies inzicht is daardoor belangrijk bij het installeren van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en ervaring van de schuttingbouwers.

De houten schutting Oud Oefenplein vervaardigd van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Grenen) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Particulieren kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aarde.

Bij ons kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Oud Oefenplein.

Tuinschermen Oud Oefenplein

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Oud Oefenplein

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. De combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Nostalgie motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Tuinschutting kopen Oud Oefenplein.

Een tuinafscheiding plaatsen Oud Oefenplein hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Oud Oefenplein is nu erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een juiste tuinafscheiding Oud Oefenplein zal tegenkomen voor uw woning in Oud Oefenplein. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u nog twijfels na het bekijken van onze schutting foto’s op onze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Wellicht hebben wij Oud Oefenplein eerder een tuinafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende modellen schuttingen of tuinafscheiding Oud Oefenplein bouwen:

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Oud Oefenplein gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Hout motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Oud Oefenplein

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting Oud Oefenplein is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat moderner geworden met verscheidene tinten en motieven. Denk hier bij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om 2 verscheidene motieven per beton plaat te leveren!!

Poortdeur Oud Oefenplein

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuinpoort.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de onderstaande tuindeuren.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 270cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wijk aan Zee
schutting Roosendaal
schutting Giessen
schutting Aalst
schutting Weesp
schutting Heesch
schutting Assendelft
schutting Heeswijk-Dinther
schutting Roelofsarendsveen
schutting Holwerd
schutting Amerongen
schutting Voorthuizen