Schutting Klaaswaal

Op het net aan het kijken voor een hout beton schutting in Klaaswaal? Prins schuttingen kan uw schutting bezorgen of plaatsen de nieuwe schutting bekwaam en snel voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 1 week een nieuwe erfafscheiding bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze bedreven bouwers die niets anders doen dan erfafscheidingen monteren kunnen de schutting perfect zetten. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en routine van onze schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Klaaswaal

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de klanten. Het grote pluspunt van deze soort erfafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags 35 jaar mee en is hier door zeer geschikt voor erfafscheidingen. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Bangkirai hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe erfafscheiding

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting die zeer lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Erfafscheiding plaatsen Klaaswaal.

Een erfafscheiding kopen in Klaaswaal hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw huis in Klaaswaal is nu erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlug een erfafscheiding die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van de bezoekers gedaan. Wij kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Mogelijk hebben we bij u in Klaaswaal eerder een erfafscheiding gemaakt, vraag ons om een referentie adres.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt! Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige medewerkers! Deze volgende moderne erfafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren bij u in Klaaswaal.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen van hout.

Erfafscheiding van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout met Steen motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Betonschutting Klaaswaal

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Veel beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om twee andere motieven per beton plaat te leveren.

Poortdeur

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende poortdeur.
U kunt kiezen uit diverse type poorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 230cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Steenbergen
schutting Nieuwerkerk aan den IJssel
schutting Aardenburg
schutting Winkel
schutting Ospel
schutting Tricht
schutting Ilpendam
schutting Lienden
schutting Blerick
schutting Hollandscheveld
schutting Moergestel
schutting Scherpenisse