Schutting Megen

Op zoek naar een moderne schutting Megen? Wij kunnen uw schutting Megen bezorgen of monteren de nieuwe schuttingen Megen vakbekwaam en vlug voor u. We kunnen doorgaans binnen 15 dagen de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Megen

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schuttingen Megen bent u zeker van een perfect eindproduct met juiste garanties. Het is relevant dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt genoeg over het denkbeeld en ervaring van de schuttingbouwers.

De houten schuttingen Megen vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de consumenten. De fundering van deze soort schuttingen Megen bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een beton paal gaat hedendaags 40 jaar mee en is hier door zeer geschikt voor schuttingen Megen. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Megen.

Tuinschermen Megen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Megen

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Megen uit ons assortiment. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Megen.

Een tuinafscheiding kopen Megen hoeft nu niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Megen is tegenwoordig erg handig. Eenvoudig in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Megen. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u alsnog niet zeker na het bekijken van deze site? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Op zoek naar een referentie tuin Megen? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Hier vind u de schuttingen die we plaatsen Megen. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Megen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Megen

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting Megen niet uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Hout motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Megen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Megen

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij ons heeft u de keus uit de navolgende tuindeuren.

Een houten tuinpoort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Extra brede poortdeur waar men met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ede
schutting Clinge
schutting Hippolytushoef
schutting Stadskanaal
schutting Abcoude
schutting Heijen
schutting Sint Annaland
schutting Nieuw-Beijerland
schutting Lunteren
schutting De Lier
schutting Oenkerk
schutting Vaals