Schutting Megen

Op het web aan het kijken voor een luxe schutting in Megen? Wij kunnen de schutting op locatie brengen of plaatsen de nieuwe schutting vakbekwaam en vlot voor u. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het zetten van de schutting is ca. 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het plaatsen van erfafscheidingen bent u verzekerd van een perfect eind resultaat met juiste garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van het erf en de hoogte die in elke achtertuin dikwijls verschillend zijn. We zetten uw schutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Megen

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten erfafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. De luxe hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder onder de klanten. De fundering van dit type erfafscheidingen bestaat uit beton palen in plaats van hout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daarom buitengewoon geschikt voor erfafscheidingen. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de bodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Het tuin scherm is leverbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting

Behalve de standaard hout beton erfafscheiding kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit onze collectie. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Hout motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Megen.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin in Megen is hedendaags erg handig. Zoek het op in Google en u treft al snel een erfafscheiding die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van onze klanten gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog vragen of wilt u de erfafscheidingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Of verzoek ons om een adres bij u in Megen.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt! Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! We kunnen de volgende type schuttingen of erfafscheiding bij u in Megen plaatsen:

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding geheel gemaakt van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Rabat motief of het Rhein motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Megen

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet wel wat de beton schutting is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met diverse kleuren en motieven. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar.

Tuindeur

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuinpoort.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten poortdeur van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 280cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Appelscha
schutting Stramproy
schutting Kruisland
schutting Apeldoorn
schutting Waardenburg
schutting Loenen
schutting Horst
schutting Haaften
schutting Oude Wetering
schutting Breugel
schutting Heenvliet
schutting Gouda