Schutting Steenwijk

Op zoek naar een moderne erfafscheiding bij u in Steenwijk? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton erfafscheiding. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de aanbieding en het plaatsen van de erfafscheiding is circa 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het bouwen van erfafscheidingen bent u zeker van een correct eind resultaat met juiste garanties. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke tuin gewoonlijk anders zijn. Een laserwaterpas word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en routine van de monteurs.

Hout beton Schutting Steenwijk

Een houten schutting vervaardigd van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. Klanten kiezen meer voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. De palen van dit type erfafscheiding zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een betonpaal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 verschillende houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Bangkirai hout 20, 22 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe erfafscheiding

Aan het zoeken naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit model erfafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Bangkirai tuinscherm. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting die zeer lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de erfafscheiding compleet.

Erfafscheiding plaatsen Steenwijk.

Via de elektronische snelweg een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Steenwijk is tegenwoordig erg simpel. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw tuin in Steenwijk. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van de bezoekers gedaan. Het is zeker een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet zeker na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Steenwijk? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? De navolgende moderne erfafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren bij u in Steenwijk.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheidingen van hout met beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Beton erfafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Steenwijk

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde betonschutting. Iedereen weet immers wat een beton schutting is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met verschillende kleuren en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om twee verscheidene motieven per betonplaat te bestellen.

Tuindeur

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe erfafscheiding past.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen poortdeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poort op een metalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 240cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Den Burg
schutting Cadier en Keer
schutting Bakel
schutting Venhuizen
schutting Wamel
schutting Elburg
schutting Wijlre
schutting Callantsoog
schutting Wommels
schutting Puttershoek
schutting Oenkerk
schutting Lage Zwaluwe