Schutting Steenwijk

Rond aan het kijken voor een beton schutting Steenwijk? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton schutting Steenwijk. Het zetten van een een schutting Steenwijk kan doorgaans binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Steenwijk

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niets anders doen dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schuttingen Steenwijk correct zetten. Iedere achtertuin is anders, een precies inzicht is daarom essentieel bij het monteren van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard genoeg over het inzicht en routine van onze bouwers.

De houten schuttingen Steenwijk vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. De basis van deze soort schuttingen Steenwijk bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Steenwijk.

Tuin schermen Steenwijk

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Steenwijk

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Steenwijk uit ons assortiment. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Steenwijk: Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt dit een luxe samenstelling. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Steenwijk.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Steenwijk is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al snel een tuinschutting Steenwijk die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 75% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de schutting afbeeldingen op onze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een adres Steenwijk.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle schuttingen die wij plaatsen Steenwijk. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Hout beton schuttingen Steenwijk.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allen moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Steenwijk

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk geweldig geschikt voor betonschuttingen Steenwijk. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Steenwijk

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten tuinpoort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Extra brede poort waar u met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wijlre
schutting Dwingeloo
schutting Assendelft
schutting Almkerk
schutting Wijk bij Duurstede
schutting Schoonhoven
schutting Riethoven
schutting Geervliet
schutting Stein
schutting Rotterdam
schutting Zuidland
schutting Bergen