Schutting Steenwijk

Op zoek naar een moderne schutting Steenwijk? Wij zijn de specialist van Nederland in het installeren van uw schutting Steenwijk. We kunnen normaliter binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Steenwijk

Ons bedrijf plaatsen al ruim 18 jaar schutting Steenwijk, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor hoveniers. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke tuin altijd verschillend zijn. Wij bouwen uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schutting Steenwijk gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Nobifix) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De hout beton schutting is de laatste jaren steeds populairder onder de particulieren. De schuttingpalen van dit type schutting Steenwijk zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is daarom uitermate bestemd voor schuttingen Steenwijk. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Steenwijk.

Tuinschermen Steenwijk

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Steenwijk

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Dit model schutting is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. We monteren een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Hout motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting kopen Steenwijk.

Via internet een schutting kopen voor uw tuin Steenwijk is nu erg handig. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Steenwijk. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 80% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de schutting foto’s op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Mogelijk hebben we Steenwijk voorheen een tuinafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Een foto zegt doorgaans meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Steenwijk. Het was nog nooit zo eenvoudig! Hier vind u alle schuttingen die we plaatsen Steenwijk. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Steenwijk van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Steenwijk

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Steenwijk nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de betonpalen over een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Klassiek steen motief of het Hout motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Steenwijk heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Steenwijk

We hebben voor elk type schutting een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuindeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Standdaarbuiten
schutting Diepenheim
schutting Soest
schutting Waspik
schutting Heerjansdam
schutting Soest
schutting Annen
schutting Roden
schutting Deest
schutting Kampen
schutting Deurne
schutting Ouderkerk aan den IJssel