Schutting Heverlee

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Heverlee? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton tuinschutting Heverlee. Het zetten van een schuttingen Heverlee kan normaliter binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Heverlee

Onze bedreven schuttingbouwers die niets anders verrichten dan schuttingen zetten, kunnen de schuttingen Heverlee perfect monteren. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze monteurs.

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder onder de particulieren. Het grote voordeel van deze schutting is dat de palen nooit van hout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Heverlee.

Tuin schermen Heverlee

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Heverlee

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Heverlee: Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Klassiek steen motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Tuinschutting plaatsen Heverlee.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Heverlee is hedendaags erg simpel. Zoek het op met Google en u treft al vlot een tuinschutting Heverlee die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van de klanten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Misschien hebben we Heverlee eerder een tuinafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt! Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de tuinafscheidingen die we zetten Heverlee. Iedere soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Hout beton schutting Heverlee.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout en Mediterraans motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Heverlee

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de sterke beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting Heverlee is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Heverlee

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kan kiezen uit meerdere type poorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 260cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Veghel
schutting Wapenveld
schutting Appingedam
schutting Egmond-Binnen
schutting Lieshout
schutting Strijen
schutting Heinkenszand
schutting Sittard
schutting Blaricum
schutting Gaanderen
schutting Leegkerk
schutting Beerta