Schutting Krabbendijke

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een moderne schutting Krabbendijke? Wij kunnen de schuttingen Krabbendijke leveren of zetten uw nieuwe schutting Krabbendijke deskundig en snel voor u. Het plaatsen van een een schutting Krabbendijke kan normaliter binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Krabbendijke

Onze bedreven bouwers die niets anders doen dan schuttingen bouwen, kunnen de schutting Krabbendijke foutloos zetten. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin vaak anders zijn. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt genoeg over het inzicht en routine van de schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Krabbendijke erg gewild, hedendaags zoeken steeds minder consumenten voor dit type schutting. De beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de klanten. De palen van dit type tuinafscheiding Krabbendijke zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Krabbendijke.

Tuin schermen Krabbendijke

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Krabbendijke

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting Krabbendijke uit onze collectie. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Klassiek steen motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Krabbendijke.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Krabbendijke is tegenwoordig erg handig. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Krabbendijke. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 82% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u verder twijfels na het bekijken van onze schutting foto’s op onze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Op zoek naar een referentie adres Krabbendijke? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt. Schutting kopen Krabbendijke. Het was nog nooit zo simpel! We kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of tuinafscheiding Krabbendijke bouwen:

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Tuinschutting Krabbendijke gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Krabbendijke

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke betonschutting. Iedereen weet wel wat de betonschutting Krabbendijke is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat moderner met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Krabbendijke heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Krabbendijke

Een poortdeur is meestal onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuindeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten poort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Dalen
schutting Warnsveld
schutting Lekkerkerk
schutting Noordwijkerhout
schutting Beek
schutting Leeuwarden
schutting Borger
schutting Steenwijkerwold
schutting Gameren
schutting Lith
schutting Ter Heijde
schutting Volendam