Schutting Krabbendijke

Rond aan het kijken voor een luxe erfafscheiding in Krabbendijke? Wij kunnen uw schutting leveren of plaatsen de nieuwe schutting deskundig en vlot voor u. We kunnen normaliter binnen 15 dagen een nieuwe erfafscheiding plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken uitsluitend met bedreven medewerkers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van erfafscheidingen. Iedere tuin is verschillend, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het installeren van een schutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Krabbendijke

Een houten schutting gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Vuren) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De hout beton erfafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de bezoekers. Het grote pluspunt van dit type erfafscheiding is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een betonnen paal rot niet, trekt nooit krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de aarde.

Wij kunnen 4 gevariëerde hout soorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

De tuin schermen zijn leverbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type erfafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting die zeer lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Krabbendijke.

een online shop een schutting kopen voor uw huis in Krabbendijke is hedendaags erg handig. Zoek het op met Google en u treft al vlot een erfafscheiding die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van onze consumenten gedaan. We kunnen snappen dat een erfafscheiding kopen via het net spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van de schutting afbeeldingen op onze pagina? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Of verzoek ons om een referentie adres bij u in Krabbendijke.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Deze navolgende fraaie schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen bij u in Krabbendijke.

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout met beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout en Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal moderne erfafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Krabbendijke

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen weet immers wat de betonschutting is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Rhein motief of het Elbe motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk.

Poort

Wij hebben voor elke soort erfafscheiding een bijpassende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de volgende poortdeuren.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede tuinpoort waar u met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Akkrum
schutting Herpen
schutting Twello
schutting Boekel
schutting ‘s Gravenmoer
schutting Berghem
schutting Ouderkerk aan de Amstel
schutting Aalsmeer
schutting Diepenveen
schutting Sluis
schutting Odijk
schutting Menaldum