Schutting Steenwijkerwold

Op zoek naar een moderne schutting Steenwijkerwold? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton tuinschutting Steenwijkerwold. Het zetten van een een schutting Steenwijkerwold kan normaliter binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Steenwijkerwold

Onze geroutineerde bouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen zetten, kunnen de schuttingen Steenwijkerwold correct zetten. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke tuin gewoonlijk verschillend zijn. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en ervaring van onze bouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Steenwijkerwold erg populair, tegenwoordig kiezen minder particulieren voor deze categorie schutting. Bezoekers kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Steenwijkerwold zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een beton paal rot niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm altijd los blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Steenwijkerwold.

Tuinschermen Steenwijkerwold

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Steenwijkerwold

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Steenwijkerwold uit ons assortiment. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Nobifix hout en u heeft een luxe tuinschutting Steenwijkerwold die jaren lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Steenwijkerwold.

Via het web een schutting kopen voor uw tuin Steenwijkerwold is tegenwoordig erg simpel. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin Steenwijkerwold. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van onze bezoekers gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? U bent van harte welkom in de riante showtuin gesitueerd in Helmond. Mogelijk hebben wij Steenwijkerwold eerder een schutting neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

Een foto zegt meestal meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Steenwijkerwold. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! We kunnen de volgende soorten tuinschutting of tuinafscheiding Steenwijkerwold plaatsen:

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Steenwijkerwold.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Graniet motief of het Romeins motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Steenwijkerwold

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk geweldig geschikt voor beton schutting Steenwijkerwold. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rots motief platen in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Steenwijkerwold

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuinpoort.
U kunt een keuze maken uit verscheidene soorten tuindeuren die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Extra brede tuinpoort waar u met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ospel
schutting Ravenstein
schutting Oude Pekela
schutting Malden
schutting Franeker
schutting Groet
schutting Neer
schutting ‘s-Heerenberg
schutting Diepenveen
schutting Nederweert
schutting Vianen
schutting Langerak