Schutting Steenwijkerwold

Op zoek naar een beton erfafscheiding bij u in Steenwijkerwold? Wij zijn de expert van Nederland in het installeren van erfafscheidingen. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen een nieuwe schutting zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken alleen met ervaren medewerkers welke niets anders verrichten dan het monteren van erfafscheidingen. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin dikwijls afwijkend zijn. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en routine van onze schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Steenwijkerwold

De houten schutting vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton erfafscheiding is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de klanten. De basis van deze soort erfafscheidingen bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 35 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Het tuin scherm is verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We zetten een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Graniet motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt de erfafscheiding compleet.

Schutting kopen Steenwijkerwold.

Een erfafscheiding kopen in Steenwijkerwold hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw huis in Steenwijkerwold is hedendaags erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte erfafscheiding zal aantreffen bij u in Steenwijkerwold. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze consumenten gedaan. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u nog twijfels na het zien van de schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Of verzoek ons om een referentie adres bij u in Steenwijkerwold.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt! Schutting kopen Steenwijkerwold. Het was nog nooit zo makkelijk! Hier vind u de schuttingen die we zetten in Steenwijkerwold. Iedere soort erfafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Schuttingen van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Elbe motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Steenwijkerwold

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting niet omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met verscheidene kleuren en motieven. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar.

Tuindeur

Een tuinpoort is meestal onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren tuindeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Een houten poortdeur van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Extra brede tuinpoort waar u met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Sleeuwijk
schutting Nieuwerkerk
schutting Haaren
schutting Nieuw Bergen
schutting Drachten
schutting Nijmegen
schutting Leusden
schutting Ottersum
schutting Mook
schutting Kudelstaart
schutting Warffum
schutting Oosthuizen