Schutting Vijfhuizen

Rond aan het kijken voor een hout beton erfafscheiding in Vijfhuizen? Wij zijn de specialist van Nederland in het zetten van uw schutting. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw erfafscheiding. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de offerte en het monteren van de erfafscheiding is plusminus 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor hoveniers. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke tuin doorgaans anders zijn. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en routine van de bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Vijfhuizen

Een houten erfafscheiding gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Grenen) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder onder de particulieren. De schuttingpalen van deze soort erfafscheiding zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een betonnen paal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm constant los blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Dit model erfafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. We zetten een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Klassiek steen motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Vijfhuizen.

Een schutting plaatsen in Vijfhuizen hoeft nu niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin in Vijfhuizen is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op met Google en u treft al gauw een erfafscheiding die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 71% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig online verkocht. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het zien van de schutting foto’s op onze website? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra voorlichtingen. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Vijfhuizen? Vraag het ons, mogelijk hebben voorheen een erfafscheiding gemaakt in uw wijk.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende fraaie erfafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen bij u in Vijfhuizen.

Erfafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Romeins motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting van luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Betonnen erfafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Vijfhuizen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting niet omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk moderner geworden met diverse tinten en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur

Een tuindeur is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
U kan een keuze maken uit verscheidene type tuinpoorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar men met de auto of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Bleiswijk
schutting West-Terschelling
schutting Wijhe
schutting Zwaagwesteinde
schutting Balk
schutting Lierop
schutting Heino
schutting Goor
schutting Giessenburg
schutting Susteren
schutting Bakkeveen
schutting Borger