Schutting Vijfhuizen

Op het net aan het kijken voor een nieuwe schutting Vijfhuizen? Prins schuttingen kan uw schutting Vijfhuizen bezorgen of installeren de nieuwe schutting Vijfhuizen deskundig en snel voor u. We kunnen normaliter binnen 15 dagen de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Vijfhuizen

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schutting Vijfhuizen bent u zeker van een perfect resultaat met goede garanties. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij zetten uw schutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Vijfhuizen erg gewild, hedendaags zoeken steeds minder particulieren voor deze soort tuinafscheiding. De beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder geworden onder de consumenten. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde hout soorten afleveren, elke soort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schutting Vijfhuizen.

Tuinschermen Vijfhuizen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Vijfhuizen

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Vijfhuizen.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Vijfhuizen is nu erg simpel. We weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een geschikte schutting Vijfhuizen zult tegenkomen voor uw woning in Vijfhuizen. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 82% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze website? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Of verzoek ons om een referentie adres Vijfhuizen.

Een plaatje zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de schuttingen die wij zetten Vijfhuizen. Iedere soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Hout beton schuttingen Vijfhuizen van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Steen motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Vijfhuizen

De betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Vijfhuizen niet omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Rhein motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Vijfhuizen

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar u met de auto of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hattem
schutting IJsselmuiden
schutting Drachten
schutting Surhuisterveen
schutting Heythuysen
schutting Reeuwijk
schutting Hansweert
schutting Helmond Brandevoort
schutting Schimmert
schutting Deil
schutting Annen
schutting Heiloo