Schutting Vijfhuizen

Op zoek naar een luxe schutting Vijfhuizen? Prins schuttingen kan uw schuttingen Vijfhuizen bezorgen of installeren de nieuwe schutting Vijfhuizen bekwaam en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de offerte en het zetten van de schutting is plusminus 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Vijfhuizen

Wij van Prins schuttingen bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Vijfhuizen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin dikwijls verschillend zijn. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en ervaring van onze bouwers.

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonnen paal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Door de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Bij ons kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Vijfhuizen.

Tuinschermen Vijfhuizen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Vijfhuizen

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Vijfhuizen uit ons assortiment. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Gebroken steen motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Schutting plaatsen Vijfhuizen.

Een schutting kopen Vijfhuizen hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Vijfhuizen is nu erg simpel. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin Vijfhuizen. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra info. Of vraag ons om een referentie adres Vijfhuizen.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt. Schutting kopen Vijfhuizen. Dat was nog nooit zo makkelijk! We kunnen de volgende soorten schuttingen of tuinafscheiding Vijfhuizen bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton Schutting Vijfhuizen van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Vijfhuizen

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting Vijfhuizen nauwelijks omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Hout motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Vijfhuizen

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de volgende poortdeuren.

Houten poort op stalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 250cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Renswoude
schutting Hardenberg
schutting Heusden
schutting Diessen
schutting Gaanderen
schutting Luyksgestel
schutting Emmeloord
schutting Witmarsum
schutting Hardinxveld-Giessendam
schutting Langeraar
schutting Breedeweg
schutting Overloon