Schutting Geistingen

Op internet aan het kijken voor een hout beton schutting Geistingen? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne tuinschutting Geistingen. Het bouwen van een een schutting Geistingen kan doorgaans binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Geistingen

Ons bedrijf zetten al ruim 18 jaar schuttingen Geistingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor hoveniers. Iedere tuin is anders, een juist inzicht is daarom essentieel bij het installeren van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard genoeg over het inzicht en ervaring van onze monteurs.

De houten schutting Geistingen vervaardigd van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder de bezoekers. De basis van dit type schuttingen Geistingen bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. Een beton paal gaat hedendaags 30 jaar mee en is daarom hoogst bestemd voor tuinafscheidingen Geistingen. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Geistingen.

Tuinschermen Geistingen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Geistingen

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuinscherm. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Nobifix hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Geistingen.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Geistingen is nu erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u treft al vlug een schutting Geistingen die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van onze klanten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van de tuinafscheiding foto’s op onze pagina? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een adres Geistingen.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende modellen schuttingen of schutting Geistingen plaatsen:

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Geistingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Graniet motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Geistingen

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor beton schutting Geistingen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de beton platen in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om 2 verschillende motieven per beton plaat te bestellen!

Poort Geistingen

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij ons heeft u de keuze uit de onderstaande tuin poorten.

Houten poortdeur op een metalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van bijvoorbeeld 200cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Loppersum
schutting Zuidlaren
schutting Aarle-Rixtel
schutting Odijk
schutting Klimmen
schutting Nunspeet
schutting Grootegast
schutting Dinxperlo
schutting Liessel
schutting Hulsen
schutting Lonneker
schutting Heusden