Schutting Borchtlombeek

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Borchtlombeek? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton tuinschutting Borchtlombeek. Het bouwen van een schuttingen Borchtlombeek kan meestal binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Borchtlombeek

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Borchtlombeek, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. Elke tuin is afwijkend, een precies inzicht is daardoor essentieel bij het zetten van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt voldoende over het gezichtspunt en routine van onze bouwers.

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend populairder onder de consumenten. Het grote pluspunt van deze categorie tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Door de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Borchtlombeek.

Tuinschermen Borchtlombeek

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Borchtlombeek

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. De combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Borchtlombeek: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de schutting compleet.

Tuinschutting kopen Borchtlombeek.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Borchtlombeek is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op in Google en u treft al gauw een schutting Borchtlombeek die bij u past. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u alsnog niet overtuigd na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Borchtlombeek? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Schutting kopen Borchtlombeek. Het was nog nooit zo simpel! Deze volgende fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Borchtlombeek.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schutting Borchtlombeek gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Borchtlombeek

Een betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor betonschuttingen Borchtlombeek. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner met meerdere kleuren en motieven. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Borchtlombeek

Een tuinpoort is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuinpoorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten tuindeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Extra brede tuinpoort waar u met een voertuig of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Maasdam
schutting Beesel
schutting Odijk
schutting Geldrop
schutting Scharwoude
schutting Barendrecht
schutting Moordrecht
schutting Woerden
schutting Meerssen
schutting Maasbree
schutting Tricht
schutting Heech