Schutting Borchtlombeek

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Borchtlombeek? Wij zijn de specialist van Nederland in het bouwen van uw schutting Borchtlombeek. Het zetten van een schutting Borchtlombeek kan gewoonlijk binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren schuttingbouwers die niets anders doen dan tuinafscheidingen plaatsen kunnen de betonschutting correct plaatsen. Elke tuin is anders, een juist inzicht is daarom essentieel bij het monteren van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. We zetten uw tuinafscheiding zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

Schutting Borchtlombeek

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. Klanten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. De palen van dit type tuinafscheiding Borchtlombeek zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is hier door hoogst bestemd voor schuttingen Borchtlombeek. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinafscheiding

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Dit model schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe schutting die jaren lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinafscheiding plaatsen Borchtlombeek.

Een tuinafscheiding kopen Borchtlombeek hoeft nu niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Borchtlombeek is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlot een schutting die bij u past. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Zoekt u een referentie adres Borchtlombeek? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige medewerkers! Hier vind u alle tuinafscheidingen die wij zetten Borchtlombeek. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Tuinafscheidingen van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Borchtlombeek

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur

Wij kunnen natuurlijk ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kunt een keuze maken uit verscheidene type tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan werken.

Extra brede poort waar men met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Berg
schutting Zwammerdam
schutting Schijndel
schutting Kollum
schutting Brakel
schutting Wanroij
schutting Zeeland
schutting Hansweert
schutting Epe
schutting ‘s-Gravenhage
schutting Wanroij
schutting Wintelre