Schutting Bierbeek

Op het web aan het kijken voor een nieuwe schutting Bierbeek? Prins schuttingen kan uw schutting bezorgen of monteren de nieuwe schutting Bierbeek vakbekwaam en vlot voor u. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw tuinafscheiding. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het monteren van de schutting is ca. 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij monteren al ruim 18 jaar tuinafscheidingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over bestaan. We zetten uw schutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinafscheiding.

Schutting Bierbeek

Voor vele jaren was de houten tuinafscheiding gewild, hedendaags zoeken steeds minder particulieren voor dit type schutting. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder onder de bezoekers. De fundering van dit type tuinafscheidingen Bierbeek bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 45 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm constant los blijft van de aardbodem.

Wij kunnen vier andere hout soorten afleveren, iedere soort heeft andere eigenschappen.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Graniet motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinafscheiding kopen Bierbeek.

Via het net een schutting kopen voor uw huis Bierbeek is tegenwoordig erg handig. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinafscheiding voor uw tuin Bierbeek. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u verder twijfels na het zien van onze schutting afbeeldingen op onze website? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Misschien hebben we Bierbeek voorheen een tuinafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinafscheidingen of tuinafscheiding Bierbeek plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Hout beton tuinafscheiding.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Bierbeek

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

Een poort is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare straat grenst.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 2,5 meter breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Nijeveen
schutting Tweede Exloërmond
schutting Nagele
schutting Heythuysen
schutting Bergschenhoek
schutting Den Ham
schutting Tholen
schutting Waddinxveen
schutting Rijswijk
schutting Millingen aan de Rijn
schutting Steenbergen
schutting Ruinen