Schutting Bierbeek

Op zoek naar een luxe schutting Bierbeek? Wij kunnen uw schuttingen Bierbeek leveren of monteren uw nieuwe schutting Bierbeek vakkundig en snel voor u. We kunnen normaliter binnen 2 weken de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bierbeek

We werken alleen met doorgewinterd schuttingbouwers die niets anders verrichten dan het plaatsen van schuttingen Bierbeek. Het is voornaam dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en ervaring van onze bouwers.

De houten schuttingen Bierbeek gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de beton schutting. Het grote voordeel van deze categorie schutting is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot niet, trekt nooit krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Door de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Bierbeek.

Tuin schermen Bierbeek

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Bierbeek

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Een combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Elbe motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Bierbeek.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Bierbeek is hedendaags erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een geschikte schutting Bierbeek zal vinden voor uw woning in Bierbeek. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van onze bezoekers gedaan. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u alsnog niet overtuigd na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een tuin Bierbeek.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! De volgende moderne schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen Bierbeek.

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Schuttingen Bierbeek gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Hout motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Bierbeek

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Bierbeek nauwelijks omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de beton platen in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Bierbeek

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuindeur.
U kan een keuze maken uit diverse modellen poorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Schoonhoven
schutting Ooltgensplaat
schutting Hansweert
schutting Ederveen
schutting Roden
schutting Spaarndam
schutting Vierlingsbeek
schutting Kapelle
schutting Drunen
schutting Hardenberg
schutting Wintelre
schutting Goes