Schutting Neerharen

Op het web aan het kijken voor een nieuwe schutting Neerharen? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton schutting Neerharen. We kunnen normaliter binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Neerharen

We werken alleen met bedreven personeel welke niks anders verrichten dan het bouwen van schutting Neerharen. Iedere tuin is verschillend, een precies inzicht is daardoor essentieel bij het monteren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. We plaatsen uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

Ondanks de mindere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton tuinafscheiding. De palen van deze soort schutting Neerharen zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Neerharen.

Tuinschermen Neerharen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Neerharen

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Neerharen uit onze collectie. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Neerharen: Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting Neerharen die zeer lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Tuinschutting plaatsen Neerharen.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Neerharen is nu erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Neerharen. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van de consumenten gedaan. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Neerharen? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan duizend woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende type tuinschutting of tuinafscheiding Neerharen bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Neerharen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Neerharen

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een solide betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Neerharen nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk mooier geworden met diverse tinten en motieven. Denk hierbij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Neerharen

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende poortdeur.
Bij ons heeft u de keuze uit de navolgende poortdeuren.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van b.v. 210cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bovensmilde
schutting Markelo
schutting Zeeland
schutting Rhenen
schutting Heenvliet
schutting Veghel
schutting Barendrecht
schutting Kockengen
schutting Grootebroek
schutting Hardinxveld-Giessendam
schutting Rotterdam
schutting Bedum