Schutting Neerharen

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Neerharen? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton tuinschutting Neerharen. Het bouwen van een een schutting Neerharen kan gewoonlijk binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Neerharen

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schutting Neerharen bent u verzekerd van een goed eind resultaat met juiste garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van het erf en de hoogte die in elke achtertuin gewoonlijk anders zijn. We bouwen uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. Consumenten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton schutting. De fundering van dit type tuinafscheidingen Neerharen bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. Een betonpaal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is hier door uiterst geschikt voor tuinafscheidingen Neerharen. De sponning die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Prins schuttingen kan 4 verschillende hout soorten afleveren, elke soort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schutting Neerharen.

Tuinschermen Neerharen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Neerharen

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Neerharen uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe tuinschutting Neerharen die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Neerharen.

Een schutting kopen Neerharen hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Neerharen is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op met Google en u vind al gauw een schutting Neerharen die bij u past. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 73% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding bestellen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze pagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Misschien hebben we Neerharen voorheen een tuinafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt! Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle schuttingen die wij leveren Neerharen. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Hout beton tuinschutting Neerharen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout met Steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Steen motief, Rabat motief of het Rhein motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Neerharen

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Neerharen nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner met verscheidene kleuren en motieven. Denk hierbij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Neerharen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Neerharen

We hebben voor elk type schutting een bijpassende poortdeur.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende tuinpoorten.

Een houten poortdeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Extra brede tuindeur waar men met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zevenaar
schutting Nieuwegein
schutting ‘s-Gravendeel
schutting Ewijk
schutting Sint Annaparochie
schutting Callantsoog
schutting Maasbree
schutting Odijk
schutting Benthuizen
schutting Velserbroek
schutting Zeeland
schutting Zwaagwesteinde