Schutting Volendam

Op zoek naar een beton schutting bij u in Volendam? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe schutting. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de offerte en het bouwen van de erfafscheiding is ca. 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken alleen met bedreven medewerkers die niets anders verrichten dan het monteren van erfafscheidingen. Het is relevant dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Wij bouwen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Volendam

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten erfafscheiding nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de consumenten. Het grote voordeel van dit type erfafscheiding is dat de schutting palen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags 30 jaar mee en is daardoor bijzonder bestemd voor erfafscheidingen. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

De tuinschermen zijn leverbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Volendam.

Een erfafscheiding plaatsen in Volendam hoeft nu niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin in Volendam is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al gauw een erfafscheiding die bij u past. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer nodig, 72% van alle erfafscheidingen worden hedendaags via internet verkocht. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u verder twijfels na het zien van de erfafscheiding afbeeldingen op onze website? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra informatie. Of vraag ons om een tuin bij u in Volendam.

Een foto zegt doorgaans meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Erfafscheiding kopen Volendam. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! We kunnen de volgende soorten schuttingen of schutting bij u in Volendam bouwen:

Erfafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Volendam

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet wel wat een beton schutting is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk.

Poort

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuindeuren.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het hout niet kan werken.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 220cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Breskens
schutting Bedum
schutting Montfoort
schutting Tiel
schutting Bocholtz
schutting Didam
schutting Den Oever
schutting Standdaarbuiten
schutting Bocholtz
schutting Franeker
schutting Nijmegen
schutting Maastricht