Schutting Volendam

Rond aan het kijken voor een beton schutting Volendam? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het monteren van uw schutting Volendam. Het zetten van een schuttingen Volendam kan gewoonlijk binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Volendam

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schutting Volendam bent u zeker van een degelijk eind resultaat met goede garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin gewoonlijk ongelijk zijn. Wij bouwen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Volendam erg populair, tegenwoordig zoeken steeds minder mensen voor dit type schutting. Consumenten kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Volendam bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de aardbodem.

Bij ons kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Volendam.

Tuin schermen Volendam

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Volendam

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. De samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Volendam: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Gebroken steen motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Volendam.

Een tuinafscheiding plaatsen Volendam hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Volendam is hedendaags erg simpel. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin Volendam. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van de bezoekers gedaan. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Wellicht hebben we Volendam eerder een schutting geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende modellen tuinschutting of tuinafscheiding Volendam zetten:

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Volendam gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Volendam

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor betonschuttingen Volendam. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Rabat motief of het Rhein motief. Bijna alle beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om twee andere motieven per betonplaat te leveren.

Tuindeur Volendam

Een tuinpoort is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
U kan een keuze maken uit meerdere soorten poorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Lemmer
schutting Bergen
schutting Halfweg
schutting Zuidlaren
schutting Kloosterzande
schutting Overasselt
schutting Rockanje
schutting Oosterhout
schutting Gorssel
schutting Sleeuwijk
schutting Gilze
schutting Alphen