Schutting Norg

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting in Norg? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe erfafscheiding. Het bouwen van een schutting bij u in Norg kan meestal binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen zetten al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouw bedrijven. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogte die in elke tuin gewoonlijk anders zijn. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en routine van onze bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Norg

De houten schutting gemaakt van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder onder de bezoekers. De schuttingpalen van dit type erfafscheiding zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 40 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de grond.

Bij ons kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Het tuinscherm is leverbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe erfafscheiding

Behalve de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Een samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe erfafscheiding die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Erfafscheiding plaatsen Norg.

een online shop een schutting kopen voor uw huis in Norg is nu erg simpel. Zoek het op in Google.nl en u treft al gauw een erfafscheiding die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van onze bezoekers gedaan. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in onze grote showtuin liggend in Helmond. Of verzoek ons om een tuin bij u in Norg.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan 1000 woorden maar onze erfafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Erfafscheiding kopen Norg. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Op deze website vind u de erfafscheidingen die we leveren in Norg. Iedere soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Schuttingen van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Elbe motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Norg

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor schuttingmaterialen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met verschillende tinten en motieven. Denk hierbij aan Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe erfafscheiding past.
U kan een keuze maken uit verscheidene type tuindeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Langerak
schutting Appingedam
schutting Egmond aan Zee
schutting Berlikum
schutting Clinge
schutting Amerongen
schutting Sevenum
schutting Beegden
schutting Biezelinge
schutting Dirksland
schutting Kamperland
schutting Schagen