Schutting Norg

Rond aan het kijken voor een beton schutting Norg? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton tuinschutting Norg. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de aanbieding en het plaatsen van de schuttingen is ca. 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Norg

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 18 jaar schutting Norg, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor hoveniers. Iedere tuin is anders, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het installeren van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We bouwen uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Norg erg populair, tegenwoordig kiezen minder mensen voor deze soort schutting. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de bezoekers. De schuttingpalen van deze soort schutting Norg zijn niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat hedendaags 50 jaar mee en is hier door hoogst bestemd voor schuttingen Norg. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Dankzij de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Bij ons kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Norg.

Tuinschermen Norg

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Norg

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Norg.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Norg is nu erg handig. Zoek het op met Google en u treft al gauw een tuinschutting Norg die bij u past. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Of vraag ons om een referentie tuin Norg.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! Wij kunnen de volgende soorten tuinschutting of tuinafscheiding Norg zetten:

Tuinafscheiding soorten

Schutting van hout.

Hout beton schuttingen Norg.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Norg

De betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting Norg nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om 2 verschillende motieven per betonplaat te leveren!!

Poortdeur Norg

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten tuindeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 240cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Werkhoven
schutting Dokkum
schutting Sint Oedenrode
schutting Assen
schutting Franeker
schutting Harlingen
schutting Rucphen
schutting Zwartewaal
schutting Beekbergen
schutting Odiliapeel
schutting Koudum
schutting Kesteren