Schutting Norg

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Norg? Wij kunnen uw schutting Norg bezorgen of installeren uw nieuwe schutting Norg deskundig en snel voor u. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de aanbieding en het plaatsen van de schuttingen is circa 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Norg

Wij werken uitsluitend met bedreven schuttingbouwers welke niets anders doen dan het installeren van schutting Norg. Het is voornaam dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij plaatsen uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. Bezoekers kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Norg.

Tuinschermen Norg

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Norg

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We zetten een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Rhein motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Tuinschutting plaatsen Norg.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Norg is tegenwoordig erg simpel. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Norg zal tegenkomen voor uw woning in Norg. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 80% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet zeker na het lezen van deze pagina? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Of vraag ons om een referentie adres Norg.

Een foto zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de schuttingen die we plaatsen Norg. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schutting van hout.

Hout beton schutting Norg.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Norg

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Norg nauwelijks omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Norg heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Norg

Een poort is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede poort waar men met de auto of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hoogwoud
schutting Sint Michielsgestel
schutting Naarden
schutting Bakkeveen
schutting Waddinxveen
schutting Asperen
schutting Uithuizen
schutting Apeldoorn
schutting Vogelwaarde
schutting Voorthuizen
schutting Gameren
schutting Obdam