Schutting Spaarndam

Rond aan het kijken voor een beton tuinafscheiding Spaarndam? Wij zijn de expert van Nederland in het monteren van uw schutting Spaarndam. We kunnen meestal binnen 1 week een nieuwe schutting monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niks anders verrichten dan schuttingen monteren kunnen de tuinafscheiding perfect monteren. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin meestal verschillend zijn. Wij zetten uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Schutting Spaarndam

Een houten tuinafscheiding gemaakt van houten palen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Nobifix) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Consumenten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinafscheiding

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Graniet motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinafscheiding kopen Spaarndam.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Spaarndam is hedendaags erg handig. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte tuinafscheiding zult aantreffen Spaarndam. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van onze bezoekers gedaan. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u alsnog niet vertrouwd na het lezen van deze pagina? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een referentie adres Spaarndam.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende mooie schuttingen kunnen we uit voorraad leveren Spaarndam.

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Spaarndam

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met diverse tinten en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten tuinpoort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan werken.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 2,5 meter breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Den Burg
schutting Oeffelt
schutting Dussen
schutting Ten Boer
schutting Sint Philipsland
schutting Sleeuwijk
schutting Middenbeemster
schutting Krabbendijke
schutting Leegkerk
schutting Berkel-Enschot
schutting Renkum
schutting Oostvoorne