Schutting Spaarndam

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een moderne schutting in Spaarndam? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het installeren van schuttingen. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de offerte en het plaatsen van de erfafscheiding is ongeveer 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouwbedrijven. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin meestal anders zijn. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt voldoende over het denkbeeld en ervaring van onze bouwers.

Hout beton Schutting Spaarndam

Voor vele jaren was de houten schutting populair, hedendaags kiezen steeds minder consumenten voor deze categorie schutting. Consumenten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de hout beton erfafscheiding. De fundering van deze soort schuttingen bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 50 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Door de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Bangkirai tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Bangkirai hout, maakt dit een luxe combinatie. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Spaarndam.

Via internet een schutting kopen voor uw achtertuin in Spaarndam is nu erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin in Spaarndam. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 71% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u verder twijfels na het bekijken van de erfafscheiding foto’s op onze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Of verzoek ons om een referentie tuin bij u in Spaarndam.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Erfafscheiding kopen Spaarndam. Dat was nog nooit zo simpel! Deze volgende moderne schuttingen kunnen we uit voorraad leveren bij u in Spaarndam.

Erfafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Beton erfafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne erfafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Spaarndam

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Veel beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het ook beschikbaar om 2 verscheidene motieven per beton plaat te bestellen.

Tuindeur

Een poort is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare weg ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuin poorten.

Een houten tuinpoort van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het hout nooit kan uitzetten.

Extra brede poortdeur waar u met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Aalden
schutting Damwoude
schutting Leimuiden
schutting Heesch
schutting Den Burg
schutting Hoogezand
schutting Zwartemeer
schutting Ilpendam
schutting Ittervoort
schutting Velserbroek
schutting Waardenburg
schutting Loppersum