Schutting Spaarndam

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Spaarndam? Prins schuttingen kan de schuttingen Spaarndam bezorgen of plaatsen uw nieuwe schuttingen Spaarndam deskundig en vlot voor u. Het bouwen van een schuttingen Spaarndam kan normaliter binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Spaarndam

Wij bouwen al ruim 18 jaar schutting Spaarndam, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouw bedrijven. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin gewoonlijk afwijkend zijn. Wij zetten uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schutting Spaarndam gemaakt van hout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de particulieren. De schuttingpalen van deze soort schutting Spaarndam zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een betonpaal gaat hedendaags 40 jaar mee en is daarom uitermate geschikt voor schuttingen Spaarndam. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd los blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Spaarndam.

Tuinschermen Spaarndam

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Spaarndam

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe schutting Spaarndam uit ons assortiment. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en u heeft een luxe tuinschutting Spaarndam die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Spaarndam.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Spaarndam is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op in Google en u treft al vlot een tuinschutting Spaarndam die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 81% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt zien? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Of verzoek ons om een adres Spaarndam.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! Hier vind u alle schuttingen die we leveren Spaarndam. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Tuinschutting Spaarndam van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout en luxe Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Spaarndam

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor betonschuttingen Spaarndam. Net als bij de hout beton schutting hebben de palen een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Rhein motief of het Elbe motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Spaarndam heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Spaarndam

Een tuindeur is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poortdeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuindeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Extra brede poort waar u met de auto of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Haelen
schutting Hoevelaken
schutting Beerta
schutting Heusden
schutting Lichtenvoorde
schutting Sint Jansteen
schutting Wijlre
schutting Gorinchem
schutting Bergambacht
schutting Purmerend
schutting Elim
schutting Nuth