Schutting Gussenhoven

Op zoek naar een luxe schutting Gussenhoven? Wij kunnen de schuttingen Gussenhoven bezorgen of monteren de nieuwe schutting Gussenhoven vakkundig en vlug voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Gussenhoven

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schuttingen Gussenhoven, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouw bedrijven. Elke achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het plaatsen van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard genoeg over het inzicht en ervaring van de schuttingbouwers.

De houten schutting Gussenhoven gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder gewild, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. De hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de particulieren. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. Een betonnen paal rot niet, trekt niet krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm steeds los blijft van de bodem.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Gussenhoven.

Tuin schermen Gussenhoven

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Gussenhoven

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe schutting Gussenhoven uit ons assortiment. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting Gussenhoven die zeer lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Gussenhoven.

Een tuinafscheiding plaatsen Gussenhoven hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Gussenhoven is hedendaags erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een geschikte schutting Gussenhoven zult vinden voor uw woning in Gussenhoven. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Misschien hebben wij Gussenhoven eerder een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Gussenhoven. Dat was nog nooit zo simpel! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die we zetten Gussenhoven. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel van hout.

Schuttingen Gussenhoven van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Gussenhoven

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor beton schutting Gussenhoven. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat mooier geworden met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Gussenhoven heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Gussenhoven

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende tuinpoort.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Houten tuindeur op stalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede tuindeur waar u met de auto of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Lent
schutting Zegveld
schutting Middelsluis
schutting Sleeuwijk
schutting Ammerstol
schutting Arkel
schutting Drachten
schutting Zetten
schutting Odoorn
schutting Winkel
schutting Lochem
schutting Lith