Schutting Hulshout

Op zoek naar een nieuwe schutting Hulshout? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe schutting Hulshout. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de aanbieding en het bouwen van de schutting is ongeveer 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hulshout

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niets anders doen dan schuttingen zetten, kunnen de schutting Hulshout correct plaatsen. Elke achtertuin is anders, een goed inzicht is daardoor essentieel bij het plaatsen van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en routine van onze bouwers.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. De hout beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder onder de bezoekers. De basis van deze soort tuinafscheidingen Hulshout bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een beton paal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Wij kunnen vier gevariëerde hout soorten leveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schuttingen Hulshout.

Tuinschermen Hulshout

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Hulshout

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen afscheiding te gesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe schutting Hulshout uit ons assortiment. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en men heeft een luxe tuinschutting Hulshout die zeer lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting kopen Hulshout.

Een schutting plaatsen Hulshout hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Hulshout is tegenwoordig erg handig. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin Hulshout. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van de klanten gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het zien van de schutting afbeeldingen op onze website? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Hulshout? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Hulshout. Dat was nog nooit zo simpel! Deze navolgende moderne tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Hulshout.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Hulshout van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Elbe motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout en Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Hulshout

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Hulshout niet uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Hulshout

Een poortdeur is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
U kan een keuze maken uit meerdere soorten tuindeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van bijvoorbeeld 240cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Liessel
schutting Gulpen
schutting Boekelo
schutting Grubbenvorst
schutting De Bilt
schutting Sas van Gent
schutting Ammerstol
schutting Waarland
schutting Heech
schutting Uithuizermeeden
schutting Nieuwkoop
schutting Vaassen