Schutting Neerwinden

Op zoek naar een luxe schutting Neerwinden? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne tuinschutting Neerwinden. We kunnen doorgaans binnen 15 dagen de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Neerwinden

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schutting Neerwinden bent u verzekerd van een degelijk resultaat met goede garanties. Iedere achtertuin is anders, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het zetten van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en routine van onze bouwers.

De houten schutting Neerwinden gemaakt van hout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de consumenten. De palen van dit type tuinafscheiding Neerwinden zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd los blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Neerwinden.

Tuinschermen Neerwinden

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Neerwinden

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe schutting Neerwinden uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Nobifix hout en u heeft een luxe tuinschutting Neerwinden die jaren lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt de schutting helemaal af.

Schutting kopen Neerwinden.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Neerwinden is hedendaags erg handig. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlot een tuinschutting Neerwinden die bij u past. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Wij kunnen snappen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Wellicht hebben we Neerwinden eerder een tuinafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle schuttingen die wij zetten Neerwinden. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Neerwinden.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Steen motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout met Steen motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Graniet motief, Rhein motief of het Elbe motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Neerwinden

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting Neerwinden nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de palen een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner met verscheidene kleuren en motieven. Denk hierbij aan Hout motief, Rhein motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Neerwinden

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende poortdeur.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuindeuren.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 260cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Kollum
schutting Zevenbergen
schutting Zelhem
schutting Bergambacht
schutting Schipluiden
schutting Zegge
schutting Zelhem
schutting Hengelo
schutting Koudum
schutting Puttershoek
schutting Dongen
schutting Franeker