Schutting Den Dolder

Op zoek naar een beton schutting Den Dolder? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton tuinschutting Den Dolder. We kunnen doorgaans binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Den Dolder

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schutting Den Dolder bent u verzekerd van een perfect resultaat met goede garanties. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van de tuin en de hoogte die in elke achtertuin dikwijls anders zijn. We zetten uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Den Dolder erg populair, tegenwoordig zoeken steeds minder particulieren voor dit type schutting. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de bezoekers. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de grond.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Den Dolder.

Tuinschermen Den Dolder

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Den Dolder

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Nostalgie motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Den Dolder.

Een schutting plaatsen Den Dolder hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Den Dolder is nu erg makkelijk. Zoek het op met Google en u vind al vlug een schutting Den Dolder die bij u past. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u verder nog niet zeker na het lezen van deze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een adres Den Dolder.

Een foto zegt meestal meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige schuttingbouwers! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die we zetten Den Dolder. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Den Dolder.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Den Dolder

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Den Dolder nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om twee andere motieven per betonplaat te leveren.

Poortdeur Den Dolder

Een tuindeur is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare straat ligt.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuindeuren.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Veghel
schutting Baexem
schutting Tweede Exloërmond
schutting Leersum
schutting Philippine
schutting Swalmen
schutting Noordwijk
schutting Bergschenhoek
schutting Laren
schutting Culemborg
schutting Delden
schutting Grootegast