Schutting Den Dolder

Op internet aan het kijken voor een nieuwe schutting Den Dolder? Prins schuttingen kan uw schutting Den Dolder op locatie brengen of zetten uw nieuwe schutting Den Dolder vakkundig en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de aanbieding en het bouwen van de schuttingen is ca. 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Den Dolder

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders doen dan schuttingen monteren, kunnen de schuttingen Den Dolder perfect zetten. Elke achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daardoor belangrijk bij het installeren van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt voldoende over het denkbeeld en routine van onze schuttingbouwers.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. Klanten kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. De palen van deze soort schutting Den Dolder zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm constant los blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Den Dolder.

Tuin schermen Den Dolder

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Den Dolder

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Den Dolder: Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Den Dolder.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Den Dolder is tegenwoordig erg makkelijk. We weten zeker dat u via het web vlot en veilig een geschikte schutting Den Dolder zal tegenkomen voor uw woning in Den Dolder. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer info. Op zoek naar een referentie adres Den Dolder? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of tuinafscheiding Den Dolder plaatsen:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Den Dolder van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Den Dolder

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting Den Dolder is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Den Dolder heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Den Dolder

Een poortdeur is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende poortdeuren.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Borne
schutting Tegelen
schutting Opperdoes
schutting Stolwijk
schutting Oost-Souburg
schutting Hallum
schutting Muiden
schutting Nieuwerkerk
schutting Grootebroek
schutting Tiel
schutting Horst
schutting Odiliapeel