Schutting Den-Dolder

Op het web aan het kijken voor een hout beton schutting in Den-Dolder? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het monteren van uw schutting. We kunnen doorgaans binnen 1 week een nieuwe erfafscheiding bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het bouwen van erfafscheidingen bent u verzekerd van een perfect eindproduct met juiste garanties. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij plaatsen uw erfafscheiding zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Den-Dolder

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding gewild, hedendaags kiezen minder particulieren voor dit type schutting. Particulieren kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton schutting. De basis van dit type schuttingen bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een betonpaal gaat hedendaags 30 jaar mee en is hier door buitengewoon bestemd voor schuttingen. De keep die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Wij kunnen 4 andere houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Het tuinscherm is verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Een combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Bangkirai tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe erfafscheiding die zeer lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt de erfafscheiding helemaal af.

Schutting plaatsen Den-Dolder.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw huis in Den-Dolder is nu erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw tuin in Den-Dolder. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van onze consumenten gedaan. Wij kunnen snappen dat een erfafscheiding aanschaffen via het net spannend kan zijn. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Wellicht hebben wij bij u in Den-Dolder voorheen een erfafscheiding gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden maar onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Den-Dolder. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Hier vind u alle erfafscheidingen die we leveren in Den-Dolder. Iedere soort erfafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Erfafscheidingen van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout en Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Betonnen erfafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Den-Dolder

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Veel beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om twee andere motieven per beton plaat te bestellen.

Poortdeur

Een tuindeur is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Midwoud
schutting Ridderkerk
schutting Assendelft
schutting Maasdam
schutting Sneek
schutting Diessen
schutting Bergen op Zoom
schutting Vlagtwedde
schutting Lunteren
schutting Beneden-Leeuwen
schutting Wierden
schutting Geldermalsen