Schutting Sint Anthonis

Op zoek naar een moderne schutting Sint Anthonis? Wij zijn de specialist van Nederland in het bouwen van schuttingen Sint Anthonis. Het bouwen van een een schutting Sint Anthonis kan normaliter binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sint Anthonis

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schutting Sint Anthonis bent u verzekerd van een perfect eind resultaat met goede garanties. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin altijd verschillend zijn. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt genoeg over het gezichtspunt en ervaring van de bouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Sint Anthonis erg gewild, tegenwoordig zoeken steeds minder consumenten voor deze soort schutting. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de klanten. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Sint Anthonis bestaat uit beton palen in plaats van hout. Een beton paal rot niet, trekt nooit krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de aardbodem.

Wij kunnen 4 gevariëerde houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Sint Anthonis.

Tuin schermen Sint Anthonis

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Sint Anthonis

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor een luxe schutting. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe schutting Sint Anthonis uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe tuinschutting Sint Anthonis die lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de schutting compleet.

Tuinschutting plaatsen Sint Anthonis.

Een tuinafscheiding kopen Sint Anthonis hoeft nu niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Sint Anthonis is tegenwoordig erg simpel. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis Sint Anthonis. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 75% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in onze grote showtuin liggend in Helmond. Of verzoek ons om een adres Sint Anthonis.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Op deze website vind u de schuttingen die wij zetten Sint Anthonis. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinschutting Sint Anthonis van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Sint Anthonis

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor beton schutting Sint Anthonis. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de beton platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Sint Anthonis

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten poort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 270cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zoetermeer
schutting Nieuwerkerk aan den IJssel
schutting Appingedam
schutting Dwingeloo
schutting Sliedrecht
schutting Den Ham
schutting Woudrichem
schutting Hallum
schutting Rotterdam
schutting Delfzijl
schutting Oirschot
schutting Voerendaal