Schutting Sint Anthonis

Op zoek naar een moderne schutting Sint Anthonis? Wij kunnen de schuttingen Sint Anthonis op locatie brengen of installeren de nieuwe schuttingen Sint Anthonis deskundig en vlot voor u. We kunnen meestal binnen 15 dagen de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sint Anthonis

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niets anders doen dan schuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Sint Anthonis foutloos plaatsen. Iedere tuin is verschillend, een precies inzicht is daarom voornaam bij het zetten van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. We bouwen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schutting Sint Anthonis gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder gewild, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de particulieren. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags een leven lang mee en is daarom uiterst geschikt voor schuttingen Sint Anthonis. De keep die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm steeds los blijft van de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Sint Anthonis.

Tuinschermen Sint Anthonis

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Sint Anthonis

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. We plaatsen een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Graniet motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Tuinschutting kopen Sint Anthonis.

Via het net een schutting kopen voor uw achtertuin Sint Anthonis is nu erg makkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Sint Anthonis. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van onze consumenten gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet zeker na het bekijken van deze site? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra info. Of verzoek ons om een referentie tuin Sint Anthonis.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt! Tuinafscheiding kopen Sint Anthonis. Het was nog nooit zo eenvoudig! Wij kunnen de volgende type tuinschutting of schutting Sint Anthonis bouwen:

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Sint Anthonis van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Sint Anthonis

De betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend perfect geschikt voor beton schutting Sint Anthonis. Net als bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Veel beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om twee verscheidene motieven per beton plaat te leveren!

Poort Sint Anthonis

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
U kunt een keuze maken uit diverse type tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar men met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Sint Annaparochie
schutting Kloosterzande
schutting Wezep
schutting Losser
schutting Oostrum
schutting Groot-Ammers
schutting Groot-Ammers
schutting Noordwijk
schutting Uithoorn
schutting Leunen
schutting Werkendam
schutting Enschede