Schutting Sint-Anthonis

Rond aan het kijken voor een nieuwe erfafscheiding in Sint-Anthonis? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het zetten van erfafscheidingen. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de prijsopgave en het monteren van de schutting is ongeveer 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het zetten van erfafscheidingen bent u verzekerd van een correct eindproduct met juiste garanties. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke tuin doorgaans ongelijk zijn. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt voldoende over het gezichtspunt en ervaring van onze monteurs.

Hout beton Schutting Sint-Anthonis

De houten erfafscheiding vervaardigd van hout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. De hout beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de particulieren. De palen van dit type schutting zijn niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Bankirai hout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor een luxe erfafscheiding. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de erfafscheiding compleet.

Erfafscheiding kopen Sint-Anthonis.

Een erfafscheiding kopen in Sint-Anthonis hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Sint-Anthonis is nu erg handig. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin in Sint-Anthonis. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. We kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het zien van onze schutting afbeeldingen op onze internetpagina? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie adres bij u in Sint-Anthonis? Vraag het ons, mogelijk hebben voorheen een erfafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt. Schutting kopen Sint-Anthonis. Dat was nog nooit zo makkelijk! Op deze website vind u alle schuttingen die wij leveren in Sint-Anthonis. Iedere soort erfafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten erfafscheiding gemaakt van hout.

Schuttingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Rhein motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Sint-Anthonis

De betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de palen over een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk mooier met verschillende kleuren en motieven. Denk hier bij aan Graniet motief, Rhein motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende tuindeur.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuinpoorten.

Houten poortdeur op een metalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van bijvoorbeeld 260cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Odoorn
schutting Sprundel
schutting Geervliet
schutting Ermelo
schutting IJmond
schutting Naarden
schutting Monster
schutting Middelrode
schutting Nunspeet
schutting Almkerk
schutting Harmelen
schutting Marum