Schutting Sint-Philipsland

Rond aan het kijken voor een nieuwe erfafscheiding in Sint-Philipsland? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het installeren van uw schutting. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de aanbieding en het monteren van de erfafscheiding is plusminus 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken uitsluitend met doorgewinterd personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schuttingen. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van het erf en de hoogte die in elke achtertuin altijd verschillend zijn. Een laserwaterpas word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze monteurs.

Hout beton Schutting Sint-Philipsland

De houten erfafscheiding gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton erfafscheiding. De fundering van deze soort erfafscheidingen bestaat uit beton palen in plaats van hout. Een beton paal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daarom bijzonder bestemd voor schuttingen. De keep die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor de luxe schutting. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Erfafscheiding kopen Sint-Philipsland.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin in Sint-Philipsland is hedendaags erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlot en veilig een juiste schutting zult aantreffen bij u in Sint-Philipsland. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van onze klanten gedaan. We kunnen begrijpen dat een erfafscheiding aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het bekijken van onze schutting afbeeldingen op onze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer voorlichtingen. Wellicht hebben wij bij u in Sint-Philipsland voorheen een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! Hier vind u alle erfafscheidingen die wij zetten in Sint-Philipsland. Iedere soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding geheel gemaakt van hout.

Erfafscheidingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout met Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn allen kwaliteit erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Sint-Philipsland

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor bouwmaterialen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Veel beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om 2 verschillende motieven per betonplaat te leveren!

Poortdeur

Wij kunnen natuurlijk ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai poortdeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten tuindeur op een metalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Uitgeest
schutting Damwoude
schutting Sassenheim
schutting Boxmeer
schutting Assen
schutting Terneuzen
schutting Woubrugge
schutting Brummen
schutting Echt
schutting Ommen
schutting Kamerik
schutting Montfort