Schutting Sint Philipsland

Op zoek naar een nieuwe schutting Sint Philipsland? Wij zijn de specialist van Nederland in het bouwen van schuttingen Sint Philipsland. We kunnen meestal binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sint Philipsland

We werken uitsluitend met bedreven medewerkers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van schutting Sint Philipsland. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Wij zetten uw schutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Sint Philipsland vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder onder de bezoekers. De palen van dit type schutting Sint Philipsland zijn niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een beton paal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daarom bijzonder bestemd voor schuttingen Sint Philipsland. De sponning die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm altijd los blijft van de aardbodem.

Wij kunnen 4 andere hout soorten afleveren, iedere soort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Sint Philipsland.

Tuin schermen Sint Philipsland

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Sint Philipsland

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuin scherm. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Nostalgie motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Sint Philipsland.

Een schutting kopen Sint Philipsland hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Sint Philipsland is hedendaags erg simpel. Zoek het op met Google en u vind al vlug een schutting Sint Philipsland die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van onze bezoekers gedaan. We kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Bent u alsnog niet overtuigd na het lezen van deze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer voorlichtingen. Zoekt u een referentie tuin Sint Philipsland? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de schuttingen die we leveren Sint Philipsland. Iedere soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinschutting Sint Philipsland gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout en Rabat motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Sint Philipsland

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor beton schutting Sint Philipsland. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk moderner met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Sint Philipsland

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
U kunt kiezen uit verscheidene type tuindeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar men met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Baexem
schutting Kapelle
schutting Lochem
schutting Utrecht
schutting Baarn
schutting Appelscha
schutting Bussum
schutting Boshoven
schutting Melick
schutting Vollenhove
schutting Woubrugge
schutting Vlissingen