Schutting Drogenbos

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Drogenbos? Prins schuttingen kan uw schuttingen Drogenbos op locatie brengen of installeren uw nieuwe schutting Drogenbos deskundig en snel voor u. Het zetten van een een schutting Drogenbos kan gewoonlijk binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Drogenbos

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schutting Drogenbos bent u zeker van een goed eind resultaat met uitstekende garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin altijd anders zijn. Een kruislaser word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en ervaring van de bouwers.

De houten schutting Drogenbos vervaardigd van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. Particulieren kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 40 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De keep die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Drogenbos.

Tuin schermen Drogenbos

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Drogenbos

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Nobifix hout en men heeft een luxe schutting Drogenbos die lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Drogenbos.

Een schutting kopen Drogenbos hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Drogenbos is nu erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Drogenbos. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 71% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u nog twijfels na het bekijken van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een referentie tuin Drogenbos.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt! Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle schuttingen die wij leveren Drogenbos. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Drogenbos gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Drogenbos

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet immers wat een beton schutting Drogenbos is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in geschoven worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met verscheidene tinten en motieven. Denk hierbij aan Hout motief, Rhein motief of het Rots motief. Veel beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om 2 andere motieven per betonplaat te leveren.

Poort Drogenbos

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
U kan kiezen uit diverse modellen poorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Haps
schutting Leens
schutting Limbricht
schutting Bunnik
schutting Ammerzoden
schutting Baarle-Hertog
schutting Vlissingen
schutting Holwerd
schutting Renswoude
schutting Asperen
schutting Oostrum
schutting Slagharen