Schutting Drogenbos

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Drogenbos? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton schutting Drogenbos. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de prijsopgave en het zetten van de schuttingen is ca. 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Drogenbos

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schuttingen Drogenbos bent u verzekerd van een degelijk eind resultaat met goede garanties. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke tuin dikwijls anders zijn. Wij zetten uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schuttingen Drogenbos gemaakt van hout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de beton schutting. De basis van deze soort schuttingen Drogenbos bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is hier door bijzonder bestemd voor schuttingen Drogenbos. De sponning die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Door de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier verschillende hout soorten afleveren, iedere soort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schutting Drogenbos.

Tuinschermen Drogenbos

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Drogenbos

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Drogenbos uit onze collectie. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Drogenbos: Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting Drogenbos die lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt de schutting compleet.

Schutting plaatsen Drogenbos.

Via het web een schutting kopen voor uw huis Drogenbos is hedendaags erg handig. Zoek het op met Google en u treft al snel een schutting Drogenbos die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van de klanten gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Of verzoek ons om een referentie adres Drogenbos.

Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de schuttingen die we zetten Drogenbos. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinschutting Drogenbos van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Romeins motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Drogenbos

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Drogenbos nauwelijks omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Steen motief, Rabat motief of het Romeins motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om twee verscheidene motieven per betonplaat te leveren.

Poortdeur Drogenbos

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuinpoorten.

Houten poortdeur op een metalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede poortdeur waar u met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Eefde
schutting Beemster
schutting Lopik
schutting Zegveld
schutting Riel
schutting Gorinchem
schutting Riethoven
schutting Bodegraven
schutting Tiel
schutting Vuren
schutting Smilde
schutting De Wijk