Schutting Ens

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Ens? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het installeren van schuttingen Ens. Het zetten van een een schutting Ens kan meestal binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ens

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schuttingen Ens bent u zeker van een degelijk eind resultaat met juiste garanties. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We zetten uw schutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schuttingen Ens gemaakt van hout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton schutting. De schuttingpalen van deze soort schutting Ens zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Prins schuttingen kan vier andere houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schuttingen Ens.

Tuinschermen Ens

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Ens

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Ens.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Ens is hedendaags erg handig. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Ens. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van de klanten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het zien van onze schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Of vraag ons om een referentie adres Ens.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Schutting kopen Ens. Dat was nog nooit zo simpel! De onderstaande mooie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen Ens.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Tuinafscheidingen Ens van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Mediterraans motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Ens

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting Ens nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met verscheidene tinten en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Ens heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Ens

Een tuindeur is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
U kan een keuze maken uit verscheidene modellen tuindeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten poort op een metalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede tuinpoort waar men met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ruinen
schutting Gennep
schutting Riel
schutting Liempde
schutting Nieuw-Weerdinge
schutting Zwanenburg
schutting Den Bosch
schutting Elst
schutting Maarn
schutting Bolsward
schutting Norg
schutting Volendam