Schutting Ens

Op het net aan het kijken voor een hout beton schutting in Ens? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton schutting. We kunnen meestal binnen 2 weken een nieuwe erfafscheiding plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij monteren al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. Iedere achtertuin is anders, een precies inzicht is daardoor belangrijk bij het installeren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We zetten uw erfafscheiding zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Schutting Ens

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten erfafscheiding nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. De palen van deze soort erfafscheiding zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 45 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Door de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 andere houtsoorten leveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Het tuin scherm is leverbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Bangkirai tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Bangkirai hout en men heeft een luxe erfafscheiding die zeer lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Ens.

Via het net een erfafscheiding kopen voor uw huis in Ens is hedendaags erg handig. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte erfafscheiding zal tegenkomen bij u in Ens. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van onze bezoekers gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u alsnog niet overtuigd na het lezen van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer info. Op zoek naar een referentie adres bij u in Ens? Vraag het ons, misschien hebben eerder een erfafscheiding gemaakt in uw wijk.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze erfafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Ens. Het was nog nooit zo eenvoudig! Op deze website vind u de erfafscheidingen die we zetten in Ens. Iedere soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Erfafscheiding geheel van hout.

Schuttingen van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Ens

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen weet wel wat de beton schutting is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk mooier geworden met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Hout motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk.

Poortdeur

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
Bij ons heeft u de keus uit de navolgende tuin poorten.

Houten poort op stalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Bergambacht
schutting Petten
schutting Lobith
schutting Liempde
schutting Beegden
schutting Diessen
schutting Biezelinge
schutting Goudswaard
schutting Schoorl
schutting Vledder
schutting Ammerzoden
schutting Oosterhesselen