Schutting Ens

Op zoek naar een beton schutting Ens? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne schutting Ens. We kunnen doorgaans binnen 2 weken de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ens

Onze geroutineerde bouwers die niets anders verrichten dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schutting Ens correct monteren. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en routine van onze monteurs.

Voor vele jaren was de houten schutting Ens erg gewild, hedendaags zoeken minder mensen voor dit type tuinafscheiding. Particulieren kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van deze soort schutting is dat de schuttingpalen nooit van hout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 30 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Ens.

Tuinschermen Ens

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Ens

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor de luxe schutting. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Ens: Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Ens.

Via het web een schutting kopen voor uw achtertuin Ens is hedendaags erg makkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Ens. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van onze consumenten gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze site? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Op zoek naar een referentie adres Ens? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende type tuinafscheidingen of tuinafscheiding Ens plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Ens gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Steen motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Ens

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide beton schutting. Iedereen weet immers wat een betonschutting Ens is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Rhein motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Ens

Een poortdeur is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de onderstaande tuinpoorten.

Een houten poortdeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Extra brede poortdeur waar u met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Callantsoog
schutting Oud-Heusden
schutting Grootegast
schutting Aalburg
schutting Milsbeek
schutting Gaanderen
schutting Amerongen
schutting Maarheeze
schutting ’s Gravenmoer
schutting Wageningen
schutting Vorden
schutting Deest