Schutting Kontich

Op zoek naar een luxe schutting Kontich? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton schutting Kontich. We kunnen gewoonlijk binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kontich

Onze doorgewinterde bouwers die niks anders doen dan schuttingen monteren, kunnen de schutting Kontich foutloos plaatsen. Iedere tuin is afwijkend, een goed inzicht is daardoor belangrijk bij het plaatsen van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en routine van onze monteurs.

De houten schutting Kontich vervaardigd van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de consumenten. Het grote pluspunt van deze categorie tuinafscheiding is dat de palen nooit van hout zijn maar van beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Door de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Wij kunnen 4 verschillende hout soorten leveren, elke houtsoort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schutting Kontich.

Tuin schermen Kontich

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Kontich

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe schutting. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe schutting Kontich uit ons assortiment. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting Kontich die jaren lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Kontich.

Een tuinafscheiding plaatsen Kontich hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Kontich is tegenwoordig erg handig. Zoek het op met Google en u vind al vlug een schutting Kontich die bij u past. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Wellicht hebben wij Kontich voorheen een tuinafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt! Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Kontich.

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Hout beton schutting Kontich.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout en luxe Elbe motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Kontich

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat de betonschutting Kontich is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Mediterraans motief of het Rhein motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Kontich heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Kontich

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuinpoort.
U kan een keuze maken uit diverse soorten poorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede tuinpoort waar men met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Holten
schutting Koudekerk a/d Rijn
schutting Leende
schutting Blerick
schutting Medemblik
schutting Uitgeest
schutting Kerkrade
schutting De Wijk
schutting Koewacht
schutting Raamsdonk
schutting Meijel
schutting Bergen op Zoom