Schutting Lovenjoel

Op het net aan het kijken voor een hout beton schutting Lovenjoel? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne tuinschutting Lovenjoel. We kunnen gewoonlijk binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Lovenjoel

Wij zetten al ruim 18 jaar schuttingen Lovenjoel, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. Iedere achtertuin is anders, een goed inzicht is daarom essentieel bij het installeren van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt genoeg over het inzicht en routine van de monteurs.

Voor vele jaren was de houten schutting Lovenjoel erg populair, tegenwoordig kiezen minder consumenten voor dit type schutting. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder onder de particulieren. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Lovenjoel bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Vanwege de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Lovenjoel.

Tuin schermen Lovenjoel

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Lovenjoel

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt het een luxe samenstelling. De afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting plaatsen Lovenjoel.

Een schutting kopen Lovenjoel hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Lovenjoel is tegenwoordig erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis Lovenjoel. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van de klanten gedaan. We kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Bent u alsnog niet zeker na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in onze riante showtuin liggend in Helmond. Of vraag ons om een referentie adres Lovenjoel.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige medewerkers! De onderstaande fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Lovenjoel.

Tuinafscheiding soorten

Schutting van hout.

Tuinafscheidingen Lovenjoel van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Lovenjoel

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Lovenjoel nauwelijks omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Lovenjoel heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Lovenjoel

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuinpoort.
U kunt kiezen uit verschillende modellen tuindeuren die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar u met de wagen of trailer door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Amersfoort
schutting Huizen
schutting Rucphen
schutting Maartensdijk
schutting Klaaswaal
schutting Buitenpost
schutting Ursem
schutting Zwaagwesteinde
schutting Utrecht
schutting ‘s-Gravenzande
schutting Stadskanaal
schutting Heeze