Schutting Lovenjoel

Op het net aan het zoeken voor een nieuwe schutting Lovenjoel? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton schutting Lovenjoel. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het monteren van de schutting is ongeveer 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Lovenjoel

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schuttingen Lovenjoel bent u verzekerd van een correct eind resultaat met goede garanties. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke tuin gewoonlijk anders zijn. We plaatsen uw schutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schuttingen Lovenjoel gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de bezoekers. Het grote voordeel van deze schutting is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat hedendaags 45 jaar mee en is hier door buitengewoon geschikt voor schuttingen Lovenjoel. De keep die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Lovenjoel.

Tuin schermen Lovenjoel

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Lovenjoel

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Lovenjoel: Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Graniet motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt de schutting helemaal af.

Tuinschutting plaatsen Lovenjoel.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Lovenjoel is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u treft al vlot een schutting Lovenjoel die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van de consumenten gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Bent u alsnog niet zeker na het bekijken van deze site? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra informatie. Of verzoek ons om een tuin Lovenjoel.

Een foto zegt doorgaans meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende type tuinafscheidingen of tuinafscheiding Lovenjoel bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schutting Lovenjoel gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Lovenjoel

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor betonschuttingen Lovenjoel. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk moderner geworden met diverse kleuren en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Lovenjoel heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Lovenjoel

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende poortdeur.
U kan een keuze maken uit diverse type tuinpoorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 230cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting IJsselmuiden
schutting Sleen
schutting Andelst
schutting Ter Heijde
schutting Hengelo
schutting Berkel-Enschot
schutting Veghel
schutting Spaubeek
schutting Vorden
schutting Ouddorp
schutting Ens
schutting Haaksbergen