Schutting Heel

Op zoek naar een moderne schutting bij u in Heel? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het installeren van erfafscheidingen. We kunnen gewoonlijk binnen 1 week een nieuwe erfafscheiding monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij zetten al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor hoveniers. Iedere tuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het zetten van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. We plaatsen uw schutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Schutting Heel

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. De luxe hout beton erfafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder onder de particulieren. De palen van dit type schutting zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een betonpaal gaat hedendaags een leven lang mee en is daardoor zeer geschikt voor schuttingen. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Door de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaren.

Bankirai hardhout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting

Naast de standaard hout beton erfafscheiding kunnen we ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Bangkirai hout en men heeft een luxe schutting die jaren lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Erfafscheiding kopen Heel.

Een erfafscheiding kopen in Heel hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin in Heel is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op in Google en u treft al gauw een erfafscheiding die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van de bezoekers gedaan. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog vragen of wilt u de erfafscheiding in het echt aanschouwen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra voorlichtingen. Of verzoek ons om een tuin bij u in Heel.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige medewerkers! Hier vind u de erfafscheidingen die we plaatsen in Heel. Elke soort erfafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Erfafscheidingen van hout.

Schuttingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Heel

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hierbij aan Steen motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk.

Poort

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe erfafscheiding past.
U kan kiezen uit meerdere type tuindeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 300cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Moordrecht
schutting Nieuwkuijk
schutting Steenbergen
schutting Huijbergen
schutting Hasselt
schutting Mijdrecht
schutting Kortenhoef
schutting West-Terschelling
schutting Wouw
schutting Roelofsarendsveen
schutting Nijmegen
schutting Teteringen