Schutting Heel

Op zoek naar een nieuwe schutting Heel? Prins schuttingen kan de schutting Heel op locatie brengen of plaatsen de nieuwe schuttingen Heel bekwaam en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de aanbieding en het bouwen van de schutting is plusminus 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Heel

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schutting Heel bent u verzekerd van een perfect eind resultaat met goede garanties. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin gewoonlijk verschillend zijn. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt voldoende over het inzicht en routine van onze schuttingbouwers.

De houten schutting Heel vervaardigd van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Grenen) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Bezoekers kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 50 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde hout soorten leveren, elke soort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Heel.

Tuin schermen Heel

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Heel

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt dit een luxe samenstelling. De afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting plaatsen Heel.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Heel is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op met Google en u vind al gauw een tuinschutting Heel die bij u past. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een tuin Heel.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt! Schutting kopen Heel. Het was nog nooit zo eenvoudig! Hier vind u alle schuttingen die wij plaatsen Heel. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Heel van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Graniet motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Heel

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide betonschutting. Iedereen weet immers wat de beton schutting Heel is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat mooier geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hierbij aan Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief. Veel beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om 2 andere motieven per beton plaat te bestellen!

Tuindeur Heel

Een poortdeur is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuindeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar u met de wagen of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oss
schutting Boshoven
schutting Berlicum
schutting Bunschoten
schutting Harlingen
schutting Rijsenhout
schutting Groningen
schutting Dodewaard
schutting Geldermalsen
schutting Thorn
schutting Bilthoven
schutting Heino