Schutting Eelde

Op zoek naar een moderne erfafscheiding bij u in Eelde? Prins schuttingen kan de schutting bezorgen of monteren de nieuwe schutting bekwaam en snel voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken een nieuwe erfafscheiding zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf zetten al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor hoveniers. Iedere achtertuin is anders, een precies inzicht is daarom voornaam bij het plaatsen van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Eelde

De houten schutting vervaardigd van hout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen vaker voor een kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton erfafscheiding. De schuttingpalen van deze soort schutting zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een betonpaal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daardoor uitermate bestemd voor erfafscheidingen. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Bangkirai hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe erfafscheiding

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton erfafscheiding met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Klassiek steen motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de schutting compleet.

Schutting kopen Eelde.

Een schutting plaatsen in Eelde hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Eelde is tegenwoordig erg gemakkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin in Eelde. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van de erfafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Wellicht hebben we bij u in Eelde voorheen een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! Deze onderstaande fraaie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad leveren bij u in Eelde.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding geheel van hout.

Erfafscheidingen van hout en beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Betonnen erfafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Eelde

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen weet wel wat een betonschutting is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar.

Tuindeur

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de volgende tuinpoorten.

Een houten tuinpoort van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Extra brede poort waar men met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Gorinchem
schutting Margraten
schutting Ter Heijde
schutting Luyksgestel
schutting Baarle-Nassau
schutting Werkhoven
schutting Ursem
schutting Neer
schutting Delfzijl
schutting Meijel
schutting Veghel
schutting Wervershoof