Schutting Eelde

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Eelde? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe schutting Eelde. Het monteren van een een schutting Eelde kan normaliter binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Eelde

Wij van Prins schuttingen zetten al ruim 18 jaar schutting Eelde, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor hoveniers. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogte die in elke achtertuin vaak ongelijk zijn. We plaatsen uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Eelde vervaardigd van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van onder andere Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. Bezoekers kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Eelde zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een betonpaal gaat hedendaags een leven lang mee en is daardoor buitengewoon geschikt voor tuinafscheidingen Eelde. De sponning die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Eelde.

Tuinschermen Eelde

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Eelde

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. De afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Eelde.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw huis Eelde is nu erg simpel. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Eelde. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van de bezoekers gedaan. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze site? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een referentie adres Eelde.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende type schuttingen of schutting Eelde plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Tuinafscheidingen Eelde van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Eelde

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend perfect geschikt voor betonschuttingen Eelde. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Rabat motief, Hout motief of het Nostalgie motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om twee verscheidene motieven per betonplaat te bestellen!

Poortdeur Eelde

Een poortdeur is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare weg ligt.
U kan een keuze maken uit verschillende modellen poortdeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 260cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Overdinkel
schutting Vuren
schutting Rhoon
schutting Sluis
schutting Driel
schutting Loosdrecht
schutting Oostrum
schutting Sprundel
schutting Roggel
schutting Heteren
schutting Drogeham
schutting Olst