Schutting Cothen

Op het web aan het zoeken voor een nieuwe schutting Cothen? Prins schuttingen kan uw schuttingen Cothen op locatie brengen of zetten de nieuwe schuttingen Cothen bekwaam en vlug voor u. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de offerte en het monteren van de schuttingen is circa 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Cothen

Wij van Prins schuttingen bouwen al ruim 18 jaar schutting Cothen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouw bedrijven. Iedere achtertuin is anders, een precies inzicht is daarom essentieel bij het installeren van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schutting Cothen gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. De basis van deze soort schuttingen Cothen bestaat uit betonpalen in plaats van hout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 45 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm constant los blijft van de grond.

Bij ons kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Cothen.

Tuinschermen Cothen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Cothen

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe tuinschutting Cothen die zeer lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Cothen.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Cothen is hedendaags erg handig. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een geschikte schutting Cothen zult vinden voor uw woning in Cothen. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van onze tuinafscheiding foto’s op onze website? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gesitueerd in Helmond. Of verzoek ons om een adres Cothen.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Cothen. Dat was nog nooit zo makkelijk! Hier vind u de tuinafscheidingen die we plaatsen Cothen. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Schuttingen Cothen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Elbe motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Cothen

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Cothen nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Hout motief, Rabat motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Cothen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Cothen

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuindeur.
U kunt een keuze maken uit verschillende type tuindeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Lopik
schutting Waddinxveen
schutting Deventer
schutting Putte
schutting Maasland
schutting Balkbrug
schutting Ommen
schutting Doornenburg
schutting Maasland
schutting Helmond
schutting Berkel Rodenrijs
schutting Schagen