Schutting Cothen

Op het web aan het zoeken voor een beton schutting in Cothen? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het monteren van schuttingen. Het zetten van een schutting bij u in Cothen kan doorgaans binnen 1 week worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen bouwen al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin dikwijls afwijkend zijn. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt genoeg over het inzicht en routine van onze bouwers.

Hout beton Schutting Cothen

Een houten erfafscheiding vervaardigd van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De beton erfafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de klanten. Het grote pluspunt van deze erfafscheiding is dat de palen niet van hout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Vanwege de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Wij kunnen vier verschillende houtsoorten afleveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Bankirai hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Klassiek steen motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Cothen.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Cothen is hedendaags erg simpel. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlug een erfafscheiding die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 70& van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het zien van de erfafscheiding afbeeldingen op onze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra voorlichtingen. Mogelijk hebben we bij u in Cothen eerder een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Cothen. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Deze navolgende fraaie erfafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren bij u in Cothen.

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Hout beton Schutting van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Cothen

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om twee verschillende motieven per beton plaat te bestellen.

Tuindeur

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kunt kiezen uit meerdere soorten poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede tuindeur waar men met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Uden
schutting Nijmegen
schutting Hardenberg
schutting Maurik
schutting Maurik
schutting Kamerik
schutting Nijeveen
schutting Nieuw-Vennep
schutting Spijkenisse
schutting Zuidland
schutting Hoven
schutting Milsbeek