Schutting Cothen

Op zoek naar een beton schutting Cothen? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton tuinschutting Cothen. We kunnen doorgaans binnen 20 dagen de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Cothen

Wij bouwen al ruim 18 jaar schutting Cothen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. Elke tuin is verschillend, een precies inzicht is daarom voornaam bij het plaatsen van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislaser word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en routine van de schuttingbouwers.

De houten schutting Cothen vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de laatste jaren voortdurend populairder onder de klanten. De schuttingpalen van deze soort schutting Cothen zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat hedendaags een leven lang mee en is daarom hoogst geschikt voor tuinafscheidingen Cothen. De keep die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Cothen.

Tuin schermen Cothen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Cothen

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe schutting Cothen uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt dit een luxe combinatie. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Cothen.

Een tuinafscheiding plaatsen Cothen hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Cothen is hedendaags erg simpel. Zoek het op in Google.nl en u treft al gauw een schutting Cothen die bij u past. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een referentie adres Cothen.

Een plaatje zegt vaak meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! Deze onderstaande fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren Cothen.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen Cothen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Cothen

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor betonschuttingen Cothen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Cothen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Cothen

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede tuinpoort waar men met de wagen of trailer door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Neer
schutting Grave
schutting Doorn
schutting Hank
schutting Tricht
schutting Zundert
schutting Oeffelt
schutting Brielle
schutting Vledder
schutting Achterveld
schutting Bakel
schutting Maartensdijk