Schutting Vlodrop

Op zoek naar een moderne schutting Vlodrop? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton tuinschutting Vlodrop. We kunnen meestal binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Vlodrop

Wij werken enkel met bedreven schuttingbouwers die niets anders verrichten dan het plaatsen van schutting Vlodrop. Iedere achtertuin is anders, een goed inzicht is daarom essentieel bij het zetten van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij plaatsen uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Vlodrop erg populair, hedendaags kiezen minder mensen voor deze categorie schutting. Bezoekers kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De basis van dit type schuttingen Vlodrop bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is hier door zeer geschikt voor tuinafscheidingen Vlodrop. De sponning die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aarde.

Prins schuttingen kan vier verschillende houtsoorten afleveren, elke soort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schutting Vlodrop.

Tuin schermen Vlodrop

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Vlodrop

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe schutting Vlodrop uit onze collectie. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Nobifix hout, maakt het een luxe samenstelling. De afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Vlodrop.

Een schutting plaatsen Vlodrop hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Vlodrop is nu erg handig. We weten zeker dat u via het web snel en veilig een juiste schutting Vlodrop zal aantreffen voor uw woning in Vlodrop. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u verder twijfels na het bekijken van onze tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin liggend in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Vlodrop? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben voorheen een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Vlodrop. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Hier vind u alle tuinafscheidingen die we zetten Vlodrop. Iedere soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Vlodrop van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Hout motief of het Graniet motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Vlodrop

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting Vlodrop niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier met verschillende kleuren en motieven. Denk hier bij aan Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief. Veel beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om twee verschillende motieven per beton plaat te leveren.

Poort Vlodrop

Een tuindeur is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuinpoorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Dommelen
schutting Oudehaske
schutting Lisse
schutting Leusden
schutting Baarlo
schutting Rijswijk
schutting Reuver
schutting Borger
schutting Margraten
schutting Ootmarsum
schutting Ulft
schutting Hardinxveld-Giessendam