Schutting Vlodrop

Op het web aan het zoeken voor een luxe schutting Vlodrop? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne tuinschutting Vlodrop. Het monteren van een een schutting Vlodrop kan normaliter binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Vlodrop

We werken uitsluitend met bedreven schuttingbouwers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schuttingen Vlodrop. Iedere achtertuin is afwijkend, een precies inzicht is daarom essentieel bij het plaatsen van een schutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt genoeg over het gezichtspunt en ervaring van de schuttingbouwers.

De houten schuttingen Vlodrop vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Grenen) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Consumenten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton schutting. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de palen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daardoor uitermate bestemd voor tuinafscheidingen Vlodrop. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd los blijft van de bodem.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Vlodrop.

Tuinschermen Vlodrop

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Vlodrop

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt dit een luxe samenstelling. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting kopen Vlodrop.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Vlodrop is nu erg handig. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlug een tuinschutting Vlodrop die bij u past. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 80% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Wij kunnen snappen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze website? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie adres Vlodrop? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt! Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende type schuttingen of tuinafscheiding Vlodrop bouwen:

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Tuinafscheidingen Vlodrop van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe schutting van hout met Klassiek steen motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Vlodrop

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Vlodrop niet uitgebreid toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat moderner met verscheidene tinten en motieven. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Vlodrop heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Vlodrop

Een poort is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuindeuren.

Houten poort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Beneden-Leeuwen
schutting Nistelrode
schutting Overasselt
schutting Nagele
schutting Zevenbergen
schutting Olst
schutting Schoonoord
schutting Lekkerkerk
schutting Asperen
schutting Oirschot
schutting Boxtel
schutting Driel