Schutting Vlodrop

Op het web aan het zoeken voor een hout beton schutting in Vlodrop? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe schutting. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het monteren van de erfafscheiding is plusminus 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van erfafscheidingen bent u zeker van een degelijk resultaat met goede garanties. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Wij zetten uw erfafscheiding zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Vlodrop

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten erfafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. De beton erfafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder onder de bezoekers. De fundering van deze soort schuttingen bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een beton paal gaat hedendaags een leven lang mee en is hier door uiterst geschikt voor schuttingen. De keep die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de aardbodem.

Wij kunnen 4 andere houtsoorten afleveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting

Op zoek naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton erfafscheiding met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Nostalgie motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Vlodrop.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw huis in Vlodrop is hedendaags erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u vind al snel een erfafscheiding die bij u past. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. We kunnen snappen dat een erfafscheiding bestellen via internet spannend kan zijn. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Zoekt u een referentie adres bij u in Vlodrop? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt! Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinafscheidingen of erfafscheiding bij u in Vlodrop plaatsen:

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Beton schutting Vlodrop

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend perfect geschikt voor schuttingmaterialen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk mooier met meerdere kleuren en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort

Een tuindeur is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
U kunt kiezen uit verscheidene type poortdeuren die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Kerkrade
schutting Borculo
schutting Sneek
schutting Geldermalsen
schutting Waspik
schutting Monnickendam
schutting Odoorn
schutting Beesel
schutting Andel
schutting Middelburg
schutting Helmond Brandevoort
schutting Lexmond